Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ο Κεμάλ...πουλάει ακόμη.

07.02.2011 | 05:28
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζεται για εσάρπες, σάλια, γραβάτες και πουκάμισα που κατασκευάζει μια φίρμα στην Προύσα, καθώς είναι κατασκευασμένα από μετάξι και φέρουν πάνω τους εικόνες ή την φωτογραφία του Ατατούρκ.

Ο Σινασί Τσελικλέρ, ιδιοκτήτης της εταιρίας αυτής που δραστηριοποιείται στο Κοζαχάν, και για χρόνια παράγει ειδικά σχέδια πάνω στο μετάξι, είτε τυπωμένα είτε με το χέρι, λέει πως η τελευταία αυτή προσπάθεια πήγε καλά και από ντόπιους και από ξένους πελάτες.

Σχετικά με τα σχέδια με τον Ατατούρκ, ο Τσελικλέρ αναφέρει πως πρόκειται για εξολοκλήρου δικά του σχέδια, σχεδιασμένα με το χέρι πάνω σε ειδικό ύφασμα για γραβάτες. Πρόσθεσε πως μετά από αιτήματα, διεύρυνε τη γκάμα των προϊόντων και σε εσάρπα, σάλια και σε ύφασμα με ζωγραφισμένες πάνω διάφορες εικόνες του Ατατούρκ.
Ο Τσελικλέρ τονίζει πως διαμόρφωσε μια ειδική κολεξιόν σχετικά με τον Ατατούρκ και λέει πως ¨Ετοιμάσαμε 250 διαφορετικά σχέδια με τον Ατατούρκ σε εσάρπες, σάλια και γραβάτες.Σε αυτήν την κολεξιόν κάθε μήνα προσθέτων 5-6- σχέδια.

tourkikanea.gr/2011/02/05/kemal/

Tags: HOT

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ