Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15.01.2012 | 00:22

Ο Μπεγλίτης από το Σεπτέμβριο είχε πει "ναι" για τα Abrams και η κυβέρνηση ...διέψευδε!

Ο Πάνος Μπεγλίτης είχε πει “ναι” για την αποδοχή της πρότασης των Αμερικανών για τα 400 άρματα μάχης Abrams.Ο Πάνος Μπεγλίτης είχε πει “ναι” για την αποδοχή της πρότασης των Αμερικανών για τα 400 άρματα μάχης Abrams.Αυτό έλεγαν πηγές του ΥΕΘΑ ,που δεν θέλουν να “χρεωθεί” αποκλειστικά την απόφαση ο Αβραμόπουλος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,”υπάρχει έγγραφο του περασμένου Σεπτεμβρίου,στο οποίο είναι σαφές ότι ο κ.Μπεγλίτης είναι υπέρ της λύσης Abrams”. Το έγγραφο αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες ότι μετά από την θετική απόφαση του Κονγκρέσου για τα 400 Abrams η ελληνική πλευρά δεν έχει κανένα πρόβλημα να πάρει τ΄ άρματα. Τι δείχνουν όλα αυτά; Ότι στο ΥΕΘΑ ακόμη κι ένα τόσο σοβαρό θέμα αντιμετωπίστηκε με προχειρότητα,ανευθυνότητα και με κλίμα…παιδική χαράς!

Τι εννοούμε; Θα θυμάστε ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, ο κ.Η.Μόσιαλος,είχε κατηγορηματικά παρακαλώ διαψεύσει ότι υπάρχει ζήτημα προμήθειας Abrams. Όπως σίγουρα θα θυμάστε στην ίδια κυβέρνηση , υπουργός Άμυνας ήταν ο κ.Πάνος Μπεγλίτης! Και ρωτάμε:

•Εφόσον η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία είχε κρίνει ότι έπρεπε να πάρουμε τα Abrams,γιατί μόλις αυστριακές εφημερίδες έγραψαν ένα λίβελο σύμφωνα με τον οποίο “δανείζουμε τους Έλληνες κι αυτοί αγοράζουν όπλα”, έσπευσε η υπέυθυνη κυβέρνηση να “διαψεύσει” το θέμα;

•Είναι δυνατόν να αντιμετωπίζονται με τέτοιο ερασιτεχνικό τρόπο θέματα που έχουν να κάνουν με εξοπλισμούς; Ποιος και γιατί θα μας πάρει στα σοβαρά;

•Και τώρα τι λέει ο “αντιμιλιταριστής” κ.Μόσιαλος ,αλλά και ο κ.Μπεγλίτης για τ΄ άρματα;

“Παιδική χαρά” ακόμη και στους εξοπλισμούς. Και το ωραίο είναι ότι τα “παιδιά που παίζουν” ,παραδίδουν και μαθήματα περί εξοπλισμών.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ