Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Μπεγλίτης διαψεύδει ,ο Βενιζέλος,χαίρεται...

27.09.2011 | 00:40
Η απάντηση του ΥΕΘΑ σε δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία” ,σύμφωνα με το οποίο το ΥΕΘΑ
«Περικόπτει δαπάνες, αλλά σκορπάει λεφτά στη Defensys», μπορεί να υποράφεται από τη σημερινή ηγεσία του Π.Μπεγλίτη,αλλά αφορά στη προηγούμενη του Ε.Βενιζέλου.

Το παρασκήνιο έχει να κάνει με την κίνηση Βενιζέλου, μετά το τέλος της Defendory να οργανώσει τη διάδοχη κατάσταση την Defensys στην εκλογική του περιφέρεια στην Θεσσαλονίκη. Η κίνηση Βενιζέλου πρόλαβε άλλους που ήδη είχαν ετοιμάσει τη διάδοχη κατάσταση της Defendory κι έτσι ξεκίνησε μια υπόγεια διαμάχη η οποία σε κάποιες φάσεις της πολύ είχε εκνευρίσει τον Βενιζέλο. Ειδικά όταν αναφέρονταν στον κουνιάδο του Δ.Μπακατσέλο, ο οποίος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση της έκθεσης ο Βενιζέλος γινόταν …τούρμπο!

Η Defensys έγινε πέρσι τον Οκτώβριο ,είχε επιτυχία και απ΄ ότι φαίνεται μπορεί και να ξαναγίνει αν δεν μας προλάβει …η πτώχευση.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας έλεγε ότι το ΥΕΘΑ επιβαρύνεται με έξοδα για το περίπτερο της Defensys στην έκθεση άμυνας DSEi του Λονδίνου.

“Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν έχει επιβαρυνθεί με την παραμικρή οικονομική δαπάνη. Τόσο η λειτουργία όσο και το προσωπικό του περιπτέρου της Defensys στην εν λόγω έκθεση αφορά αποκλειστικά τη ΔΕΘ”,αναφέρει σε ανακοίνωσή του


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ