Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Τουρκικός Τύπος σήμερα

11.07.2012 | 09:48
 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ


"Η κάτω πλευρά του Βοσπόρου απόλαυση, η επάνω πλευρά ταλαιπρωρία" είναι  τίτλος της Aksam η οποία αναφέρει πως τα νυχτερινά κέντρα της Κωνσταντινούπολης έχουν αυξήσει την πελατεία τους απο το εξωτερικό κατα 40% και ανταγωνίζονται στα ίσα τα πιο μεγάλα νυχτερινα club της Νεας Υόρκης, του Λονδίνου. Ομως παράλληλα μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών στην Κωνσταντινούπολη λόγω της κίνησης στη γέφυρα του Βοσπόρου καθώς εκτελούνται έργα συντήρησης


"Γνωρίζουμε τα πάντα" είναι ο τίτλος της Hurriyet που κάνει αναφορά σε δηλώσεις υψηλόβαθμου στελέψους του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ σχετικά με την υπόθεση κατάρριψης του RF-4. To στέλεχος αυτό φέρεται να δηλώνει πως οι ΗΠΑ γνωρίζουν το τι συνέβη ακριβώς "όμως δεν θα δημοσιοποιήσουμε τις πληροφορίες μας" αναφέρει.

"Δεν έχετε καθόλου τύψεις"; αναρωτιέται με τον τίτλο της η Milliyet που αναφέρεται στην είδηση της πρόωρης αποφυλάκισης μελών των Γκρίζων Λύκων οι οποίοι είχαν το 1978 είχαν δολοφονήσει 7 φοιτητές μέλη του "Εργατικού Κόμματος της Τουρκίας". Η αποφυλάιση των δραστών έγινε με νέο νομοσχέδιο. " Σύσκεψη τζετ στη Μόσχα" είναι ο τίτλος της Ηaberturk και γράφει " μεγάλη διπλωματική κίνηση απο την Άγκυρα έναντι του Άσαντ: O Eρντογάν ταξιδεύει στη Ρωσία που είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος της Συρίας και θα συζητήσει με τον Πούτιν την υπόθεση της κατάρριψης του αεροσκάφους. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ