Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Τουρκικός Τύπος σήμερα

18.07.2012 | 09:45

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
 
"Το σοκ της δημοσκόπησης" είναι ο τίτλος της εφημερίδας Sozcu. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως τελευταία δημοσκήπηση δείχνει πως το ποσοστό του κυβερνώντος κόμματος AKP μειώθηκε απο το 50% στο 46% και τονίζει πως αυτή η αλλαγή έχει πορκαλέσει σκεπτικισμός στον Ερντογάν.
 


" Πήρε άερα" είναι ο τίτλος της εφημερίδας Vatan και αναφέεται στον πρωθυπουργός του Ιράκ ο οποίος προειδοποίησε την Τουρκία πως τα αεροσκάφη της παραβιάζουν τον εναέριο χώρο του Ιράκ. " Ο Μαλίκι ο οποίο κλείνει τα μάτια του στη δράση του PKK, έκλεισε τον εναέριο χώρο του, κατήγγειλς πως τουρκικά μαχητικά παραβιάζου τον εναέριο χώρο της Συρίας και έκανε καταγγελία στον ΟΗΕ" γράφει η Vatan.

 


"Mαζικός ξεσηκωμός" είναι ο τίτλος της Sabah η οποία αναφέρει πως " η αντιπολίτευση στη Συρία ξεκίνησε τη μαζική αντίσταση και ηδη υπάρχουν μάχες σώμα με σώμα στη Δαμασκό". Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πβς ο Άσαν βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

 


" Eσβησε την πυρκαγιά μόνος του" είναι ο τίτλος της Hurriyet και αναφέρει πως ο ουρανοξύστης που πηρε χθες φωτιά στην Κων/πολη με τα αυτόματα συστήματα κατάσβεσης έσβησε την φωτιά σχεδόν την ίδια ωρα που έφτασαν και οι πυροσβεστικές δυνάμεις. " Η τεχνολογία έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς" γράφει η τουρκική εφημερίδα.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κυπριακός Τύπος σήμερα 18-07-12

Ο Ελληνικός Τύπος σήμερα


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ