Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Τουρκικός Τύπος σήμερα

19.07.2012 | 09:12
 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

" Χτύπησαν τον Άσαντ στον εγκέφαλο" είναι ο τίτλος της εφημερίδας Taraf. H ίδια εφημερίδα γράφει "η αντιπολίτευση χτύπησε το στρατηγείο των στρατηγών του ΄Ασαντ.Σκοτώθηκαν ο Υπουργός Άμυνας, Εσωτερικών και ο βοηθός τους"

"Ας γίνει ο,τι θέλει ο λαός" είναι ο τίτλος της Habertürk η οποία κάνει αναφορά στις δηλώσεις του Ερντογάν μετά τη συνάντηση του με τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως οι δυο ηγέτες συνομίλησαν επι 2.5 ώρες στο Κρεμλίνο.

"Στα 15 της στη γεννα στα 19 στον τάφο" είναι ο τίτλος της Milliyet. Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει την ιστορία ενός κοριτσίου που οι γονείς το πάντρεψαν όταν ήταν 14 ετών, η ίδια έγινε μάνα στα 15 της και στα 19 της δολοφονήθηκε απο τον άνδρα της.

"Αν αυτή δεν είναι συμμορία τότε ποια είναι"; αναφέρει η  Radikal η οποία γράφει πως "δεκάδες άτομα συνελήφθησαν καθώς στην κατοχή τους είχαν εκρηκτικά και χειροβομβίδες αλλά ο δικαστής έκρινες πως δεν ήταν συμμορία και θα καταδικάστηκαν μόνο για κατοχή όπλων. Ενώ συλλαμβάνονται δεκάδες άτομα ως μέλη συμμορίας επειδή κρατούν ένα απλό πανό" 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ


 

Κάντε Like: Onalert.gr στο Facebook