Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Τουρκικός Τύπος σήμερα

19.07.2012 | 09:12
 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

" Χτύπησαν τον Άσαντ στον εγκέφαλο" είναι ο τίτλος της εφημερίδας Taraf. H ίδια εφημερίδα γράφει "η αντιπολίτευση χτύπησε το στρατηγείο των στρατηγών του ΄Ασαντ.Σκοτώθηκαν ο Υπουργός Άμυνας, Εσωτερικών και ο βοηθός τους"

"Ας γίνει ο,τι θέλει ο λαός" είναι ο τίτλος της Habertürk η οποία κάνει αναφορά στις δηλώσεις του Ερντογάν μετά τη συνάντηση του με τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως οι δυο ηγέτες συνομίλησαν επι 2.5 ώρες στο Κρεμλίνο.

"Στα 15 της στη γεννα στα 19 στον τάφο" είναι ο τίτλος της Milliyet. Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει την ιστορία ενός κοριτσίου που οι γονείς το πάντρεψαν όταν ήταν 14 ετών, η ίδια έγινε μάνα στα 15 της και στα 19 της δολοφονήθηκε απο τον άνδρα της.

"Αν αυτή δεν είναι συμμορία τότε ποια είναι"; αναφέρει η  Radikal η οποία γράφει πως "δεκάδες άτομα συνελήφθησαν καθώς στην κατοχή τους είχαν εκρηκτικά και χειροβομβίδες αλλά ο δικαστής έκρινες πως δεν ήταν συμμορία και θα καταδικάστηκαν μόνο για κατοχή όπλων. Ενώ συλλαμβάνονται δεκάδες άτομα ως μέλη συμμορίας επειδή κρατούν ένα απλό πανό" 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ