Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

O Τουρκικός Τύπος σήμερα

31.07.2012 | 09:59
 ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 «Δεν θέλουμε Κουρδική περιοχή» είναι ο τίτλος της Hürriyet η οποία κάνει αναφορά στις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Φίλιπ Γκόρντον στην τουρκική εφημερίδα. Ο Γκόρντον δηλώνει πως οι ΗΠΑ προβλέπουν την αποχώρηση του Άσαντ αλλά τονίζει πως η χώρα του δεν έχει κάποια πρόβλεψη για Κουρδική περιοχή στη Βόρεια Συρία.

 

«Ηταν σαν αδέλφια» είναι ο τίτλος της Posta. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γκιουλ ξανά για την προεδρία «προκάλεσε δυσαρέσκεια στον Ερντογάν. Ο οποίο περιμένει κίνηση καλής θέλησης από τον Γκιουλ» αναφέρει. Η κίνηση αυτή θα είναι η απόσυρση της υποψηφιότητας του Γκιούλ για δεύτερη θητεία.

 

«Δεν έχουμε κόκκινες γραμμές» είναι ο τίτλος της Radikal και κάνει αναφορά στις δηλώσεις του Αχμέτ Νταβούτογλου ο οποίος σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα « μαλακώνει στη σκληρή στάση του στο θέμα της Συρίας». Ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών  τονίζει πως αν ο λαός της Συρίας καθορίσει  τη μοίρα του σε δημοκρατικό κοινοβούλιο, αυτή δεν θα είναι η κόκκινη μας γραμμή» αναφέρει ο Νταβούτογλου στην εφημερίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κυπριακος τύπος


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ