Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

O Τουρκικός Τύπος σήμερα

21.08.2012 | 11:11
 
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

«Βόμβα στο μπαϊράμι» είναι ο τίτλος της Radikal η οποία κάνει αναφορά στην βομβιστική επίθεση στο Γκαζίαντεπ. Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως η επίθεση πραγματοποιήθηκε με παγιδευμένο φορτηγό όπου σκοτώθηκαν 8 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 64.

«Σφαγή μπαϊραμιού στην πόλη Άντεπ» είναι ο τίτλος της εφημερίδας Τaraf η οποία ισχυρίζεται πως η επίθεση είναι έργο του PKK. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως από την έκρηξη όσοι σκοτώθηκαν είναι αθώοι πολίτες εβω στόχος ήταν η αστυνομική διεύθυνση της πόλης.

«Τηλεχειριζόμενη σφαγή» είναι ο τίτλος της Akşam η οποία αναφέρει πως η από την έκρηξη του φορτηγού σκοτώθηκαν 8 άνθρωποι ανάμεσα τους και ένα παιδί σε αστικό λεωφορείο. « Η τουρκική αστυνομία για περίπου 15 ημέρες παρακολουθούσε τον δράστη» γράφει η εφημερίδα.

« Έκαψαν ζωντανούς αθώους πολίτες» είναι ο τίτλος της Sözcü. H τουρκική εφημερίδα γράφει πως «το PKK ενεργοποίησε εκρηκτικό μηχανισμό στην πιο πολυσύχναστη οδό της πόλης του Γκαζίαντεπ» και αναφέρει ότι τα περισσότερα θύματα είναι αθώοι πολίτες.
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ


 

Κάντε Like: Onalert.gr στο Facebook