Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

O Toυρκικός Τύπος σήμερα

23.08.2012 | 10:29
MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

«Κατέρρευσε η πίστη για ένταξη στην Ε.Ε, 17%» είναι ο τίτλος της Milliyet. Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως σε δημοσκόπηση Γερμανο-τουρκικού κέντρου Ερευνών που πραγματοποιήθηκε σε όλη την Τουρκία μόνο το 17% των Τούρκων πιστεύει πως η χώρα θα ενταχθεί στην Ε.Ε. Σύμφωνα με την έρευνα το 66% των Τούρκων, δεν πιστεύει πως η χώρα θα ενταχθεί στην Ε.Ε. τα επόμενα δέκα χρόνια.

«Είμαστε σε πένθος» είναι ο τίτλος της Radikal. H εφημερίδα αναφέρει πως « όλη η Τουρκία δάκρυσε στις κηδείες των θυμάτων του Γκαζίαντεπ». Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως « η κατάσταση με την τρομοκρατία προκαλεί τεράστια δράματα».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία είναι έργο του PKK» είναι ο τίτλος της Sabah. H τουρκική εφημερίδα φιλοξενεί τις δηλώσεις του τούρκου προέδρου Αμντουλάχ Γκιουλ ο οποίος αναφέρει πως είναι πεπεισμένος πως η βομβιστική επίθεση στο Γκαζίαντεπ είναι έργο της Κουρδικής οργάνωσης.

«Ακόμη και στον τάφο δεν μπορείς να είσαι Εβραίος» είναι ο τίτλος της Τaraf. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως οι Εβραίοι κάτοικοι της πόλης Ούρφα στη Νοτιοανατολική Τουρκία είχαν ζητήσει να έχουν δικό τους νεκροταφείο , κάτι που οι τοπικές αρχές αρνήθηκαν.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ