Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

O Toυρκικός Τύπος σήμερα

29.08.2012 | 08:28
MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Στην πολεμική που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ερντογάν και στον ηγέτη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρεται η Milliyet. « Μην στηρίζεις το βάρβαρο καθεστώς» είναι ο ένας τίτλος της τουρκικής εφημερίδας που αναφέρεται στις κατηγορίες του Ερντογάν εναντίον του Κιλιτσντάργολου καθώς υποστηρίζει πως τον Άσαντ. Ενώ ο Κιλιστάρογλου δηλώνει « δεν είμαι εγώ αυτό ς που έχει πάει διακοπές με την οικογένεια Άσαντ»

« Δεν έδωσα εγώ εντολή» είναι ο τίτλος της Ηürriyet που κάνει αναφορά στις δηλώσεις του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ στην τουρκική εφημερίδας σχετικά με την ένταξη του θέματος της Γενοκτονίας των Αρμενίων στην διδακτέα ύλη των Γαλλικών σχολείων. «Δεν γνώριζα αυτό το θέμα , ούτε είναι δική μου εντολή. Την διδακτέα ύλη την καθορίζει ειδική επιτροπή, θα ερευνήσω και θα σας πω από πού έχει γίνει αυτό» φέρεται να δηλώνει ο Ολάντ στην τουρκική εφημερίδα.

«Δεν είναι σωστό να δηλώνουν πως είναι τελεσίγραφο» είναι ο τίτλος της Taraf. H τουρκική εφημερίδα αναφέρεται σε δηλώσεις του προέδρου του τουρκικού κοινοβουλίου Τζεμίλ Τσιτσέκ ο οποίος κατηγορείται από το κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης για το κείμενο συναίνεσης για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας το οποίο εξέδωσε ο ίδιος. « Δεν πρέπει να υπάρχει πολεμική» φέρεται να δηλώνει ο Τσιτσέκ.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ