Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

O Tουρκικός Τύπος σήμερα

03.09.2012 | 08:41
 ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

«Αυτό είναι το στρατόπεδο του Άπαγντιν» είναι ο τίτλος της Cumhuriyet. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων του Άπαγντιν, στην Αντιόχειο στην Τουρκία, στην πραγματικότητα είναι κέντρο διοίκησης τους στρατού της αντιπολίτευσης της Συρίας. Η Cumhuriyet αναφέρει πως στο κέντρο αυτό φιλοξενούνται 386 αξιωματικοί και 72 υπαξιωματικοί του στρατού της Συρίας , οι οποίοι όμως τώρα πολεμούν τον Άσαντ. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ανάμεσα στους αξιωματικούς είναι και δυο στρατηγοί!

«Και ο αρχηγός της CIA είναι στην Κων/πολη». Η τουρκική εφημερίδα κάνει αναφορά στην άφιξη του Ντέιβιντ Πέτρεους στην Τουρκία όπου σύμφωνα με την εφημερίδα ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ θα έχει συναντήσεις με αξιωματούχους του Υπουργείου Εξωτερικών και της ΜΙΤ.

«Οι ΗΠΑ ζήτησαν από τους πολίτες τους να μην επισκεφθούν την Τουρκία» είναι ο τίτλος της Sözcü. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως οι ΗΠΑ ζητούν από τους Αμερικανούς να μην πάνε στη Νοτιοανατολική Τουρκία και στα σύνορα με τη Συρία καθώς θεωρούνται επικίνδυνες περιοχές. Η εφημερίδα κατηγορεί τις ΗΠΑ και γράφει «πρώτα μας έριξαν στο βούρκο τώρα ζητούν τέτοια πράγματα».

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ