Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ΥΕΘΑ...εκνευρίστηκε και ετοιμάζεται για κρίσεις Αρχηγών!Παρασκήνιο

28.10.2011 | 15:13

Αποφασισμένος να κάνει κρίσεις και να προχωρήσει άμεσα στη νέα δομή δυνάμεων φέρεται ο ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης! Άπαντες βέβαια κρατούν …μικρό καλάθι,αφού δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοιου είδους πληροφορίες ακούγονται στους υπουργικούς διαδρόμους.

Αυτή τη φορά δίδεται βάση στη φημολογία,λόγω του ασυγκράτητου εκνευρισμού ,που φαίνεται ότι προκάλεσαν στον ΥΕΘΑ οι άγριες αποδοκιμασίες έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.

Αν και αρχικά αντέδρασε με ήπιες δηλώσεις στις οποίες έλεγε το αυτονόητο,δηλαδή ότι η αγανάκτηση του κόσμου, είναι δικαικολογημένη,χθες επανήλθε με σκληρότατες αναφορές σε “παρακρατικούς και παραθρησκευτικούς” κύκλους.

Ο εκνευρισμός του κ.Μπεγλίτη ήταν εμφανής κι έξω από την Εκκλησία,όταν προσπάθησε να απαντήσει στους διαμαρτυρόμενους.

Όλο αυτό το εκρηκτικό κλίμα ,λέγεται ότι τον έχει οδηγήσει στην απόφαση,μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να προχωρήσει σε αλλαγές στην ηγεσία των ΕΔ,με βέβαιο πρώτο θύμα τον Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκο. Α/ΓΕΑ και Α/ΓΕΝ, θα τον ακολουθήσουν και το μόνο ερώτημα είναι αν θα αποστρατεύσει και τον σημερινό Α/ΓΓΕΕΘΑ Ι.Γιάγκο.

Θέλοντας να δώσει “νέα πνοή” στις ΕΔ και στη νέα δομή που έχει (;) στο μυαλό του, ο κ.Μπεγλίτης,φέρεται αποφασισμένος να βάλει βαθειά το μαχαίρι ,”αποκεφαλίζοντας” δεκάδες αξιωματικούς και να επιλέξει Αρχηγούς από τα “χαμηλά”.

Είναι λογικό επειδή ο ΥΕΘΑ …έχει νεύρα να προχωράμε σε κρίσεις; Στην Ελλάδα,τίποτα πια δεν πρέπει να μας προκαλέι έκπληξη.

Εισηγήσεις για κρίσεις Αρχηγών δέχεται συνεχώς το τελευταίο διάστημα ο Μπεγλίτης,αλλά δεν το αποφάσιζε.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ