Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων -δολοφόνων του Ισαάκ- σήμερα στη Θράκη! Με άδεια του ελληνικού κράτους!

27.06.2012 | 00:01
 Μ.Κ.
 
   Τι δουλειά έχει ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων στη Δυτική Θράκη και ποιός του έχει δώσει άδεια να επισκεφθεί  αυτή τη περιοχή.  
 
 Ενθουσιασμός αλλά και σκεπτικισμός επικρατεί στους Μουσουλμάνους της Θράκης για την επίσκεψη του αρχηγού των Γκρίζων Λύκων του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Ο ενθουσιασμός είναι λόγω της εθνικιστικής φύσης της επίσκεψης, αλλά ο σκεπτικισμός είναι στην πλειοψηφία των Μουσουλμάνων καθώς πιστεύουν πως η επίσκεψη αυτή μπορεί να ανεβάσει τουε εθνικιστικούς τόνους στην περιοψή προκαλώντας προβλήματα στην μειονότητα.
 
 Εθνικιστές καλούν την μειονότητα για να συμμετάσχει στη συγκεντρωση στο Μεγάλο Δέρειο.
     
Κατα περίεργο τρόπο το επίσημο πρόγραμμα του Μπαχτσελί δεν ανακοινώθηκε. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που φτάνουν απο την τουρκική πλευρά ο ηγέτης των των Γκρίζων Λύκων θα φτάσει έρθει στη χώρα μας οδικώς μέσω Ανδριανούπολης και θα περάσει τον Έβρο.. Θα επισκεφθεί το Μεγάλο Δερειο, απο εκεί θα μεταβεί στην Κομοτηνή όποιυ θα επισκεφθεί και το προξενείο της Τουρκίας. Πληροφορίες θέλουν τον Μπαχτσελί να μεταβεί και στην Ξάνθη , αργότερα στην Καβάλα και θα αναχωρήσει αεροπορικώς.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπαχτσελί ξεκινά μια περιοδεία στις χώρες των Βαλκανίων. Περίεργες επισκέψεις.

Ποιοι είναι οι Γκρίζοι Λύκοι;

Αυτοί που δολοφόνησαν με απίστευτη αγριότητα τον Τάσο Ισαάκ στη Κύπρο,χτυπώντας τον πραγματικά σαν αγέλη με πέτρες,ρόπαλα και λοστούς.Όλοι εναντίον ενός ανθρώπου ,πεσμένου στο έδαφος.

 
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ