Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ισραηλινός ΥΕΘΑ,ξέχασε απόρρητα έγγραφα! Το ΄χει πάθει και Έλληνας στρατηγός!

27.04.2011 | 06:33
Ο υπουργός Αμυνας του Ισραήλ, Εχούντ Μπάρακ, τον Μάρτιο ξέχασε έγγραφα "άκρως απόρρητα" μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Λονδίνου Park Plaza de Westminster, όπου είχε καταλύσει, μετέδωσε  το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο "Δεύτερο" του Ισραήλ. 

 Κάτι που είχε πάθει και Έλληνας στρατηγός τις ημέρες των Ιμίων,όταν στο προθάλαμο της αίθουσας ΚΥΣΕΑ, που ήταν γεμάτο δημοσιογράφους,ξέχασε απόρρητα σήματα που είχαν να κάνουν με τις κινήσεις των ελληνικών μονάδων! Ήταν ψηλός,καραφλός και είχε παρατσούκλι που παραπέμπει σε άλογο!

Ας επιστρέψουμε όμως στον κ.Μπάρακ. 

Ο ισραηλινός υπουργός της Αμυνας είχε σταθμεύσει τον Μάρτιο στο Λονδίνο καθ'οδόν προς τη Νέα Υόρκη, πρόσθεσε το ίδιο δίκτυο, που ανέφερε ότι "λησμονήθηκαν επίσης και έγγραφα με προσωπικές σημειώσεις" του Μπάρακ.

   

Ολα τα ανωτέρω έγγραφα εντοπίστηκαν από έναν ισραηλινό επιχειρηματία, που αμέσως μετά τον υπουργό κατέλυσε στο ίδιο δωμάτιο, μετέδωσε επίσης το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο του Ισραήλ. Πρόσθεσε ότι ο επιχειρηματίας ενημέρωσε τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ, που παρέλαβαν αμέσως τα εν λόγω έγγραφα.

   

Το περιεχόμενο του ρεπορτάζ εν μέρει επιβεβαιώθηκε σήμερα από το υπουργείο της Αμυνας. Ομως αυτό "διέψευσε ότι επρόκειτο γιά άκρως απόρρητα έγγραφα". Αφησε να εννοηθεί ότι τα έγγραφα αυτά θα περνούσαν στην κατοχή εξουσιοδοτημένου υπαλλήλου της κυβέρνησης του Ισραήλ, αμέσως μετά την αναχώρηση του Μπάρακ από το πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου, κάτι όμως που δεν συνέβη. 


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ