Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο κ.Μπαγίς βρίσκεται μάλλον σε παράκρουση.

17.11.2010 | 15:46
"Εμείς ως Τουρκία είμαστε έτοιμοι για τη λύση. Αλλά είμαστε έτοιμοι και για ένταση. Είμαστε έτοιμοι για τα πάντα"
δήλωσε με προκλητικό ύφος,ποιος άλλος ο Τούρκος υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου Εργκέν Μπαγις ο οποίος "πολυβολεί" από χθες με δηλώσεις που μόνο αγανάκτηση μπορούν να προκαλέσου. Σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ ο Τούρκος υπουργός αφού δήλωσε πως η Τουρκία είναι έτοιμη για όλα έριξε όλη την ευθύνη στην κυπριακή πλευρά...
"Ο κόσμος δεν αποτελείται από τις 59 βουλευτικές έδρες στο κοινοβούλιο της Νότιας Κύπρου. Υπάρχει ένας μεγαλύτερος κόσμος. Και ο κόσμος αυτός έχει βαρεθεί πλέον από την απόρριψη κάθε πρότασης. Σε ποιο μέρος του κόσμου, ένας ηγέτης καθώς πηγαίνει στη Νέα Υόρκη για τις συνομιλίες του ΟΗΕ, ύστερα από έκκληση της αντιπολίτευσης αισθάνεται την ανάγκη να υποσχεθεί ότι δεν θα κάνει πολλές υποχωρήσεις; Πώς μπορεί να υπάρξει λύση χωρίς υποχωρήσεις; Αυτή μπορεί να υπάρξει μόνο με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Εάν όλοι εμμείνουν στις θέσεις τους δεν μπορεί να υπάρξει λύση".
Λίγο μετά ο υπουργός εμφανίζεται να προτείνει λύση... από κονκλάβιο, να βρεθεί λύση στο κυπριακό αλά... εκλογή Πάπα στη Ρώμη:"να κλειστούν σε ένα δωμάτιο οι Χριστόφιας, Ερογλου, Παπανδρέου και Ερντογάν, να προσέλθουν και ο ΓΓ του ΟΗΕ μαζί με τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και να λύσουμε το πρόβλημα.

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ