Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Άκης βγάζει "στη σέντρα" Σημίτη και όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ για τα υποβρύχια!

27.05.2011 | 14:59
 Η φωτογραφία είναι από το παρελθόν. Από τελετή στα Ναυπηγεία. Όταν ο Ε.Βενιζέλος δεν είχε "ασπρίσει" και ο Θ.Πάγκαλος ήταν σαφώς πιο αδύνατος.
Από την εποχή που ο Άκης Τσοχαζόπουλος ήταν πανίσχυρος ΥΕΘΑ αλλά όπως λέει τώρα που αμύνεται των κατηγοριών που του προσάπτουν, δεν αποφάσιζε μόνος.

Γι΄ αυτό και ζητά να κληθούν  ζητά να κληθούν για την εξακρίβωση της αλήθειας –όπως λέει-, οι κύριοι Κώστας Σημίτης, Αλέκος Παπαδόπουλος, Θεόδωρος Πάγκαλος, Γιάννος Παπαντωνίου, Βάσω Παπανδρέου, Κώστας Λαλιώτης, Γιώργος Ρωμαίος, Γιώργος Παπανδρέου και ο τέως αρχηγός ΓΕΕΘΑ Αθανάσιος Τζογάνης.

Δηλαδή, όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ της περιόδου 2002. Το ζητά με επιστολή που απέστειλε στην προανακριτική για τα υποβρύχια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πλειοψηφία της επιτροπής δεν θα κάνει δεκτό το αίτημα του κ. Τσοχατζόπουλου, με το αιτιολογικό ότι η προανακριτική επιτροπή δεν έχει συσταθεί για να ελέγξει τη νομιμότητα ή όχι των συμβάσεων για τα υποβρύχια, αλλά για το αν υπήρξε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από τον πρώην Υπουργό Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλο. Μάλιστα όπως υποστηρίζουν κύκλοι της επιτροπής , πίσω από κάθε σύμβαση, ακόμη και νόμιμη να είναι, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Εντωμεταξύ, ο δικηγόρος του Άκη Τσοχατζόπουλου υπέβαλλε αίτημα και πήρε όλο το αποδεικτικό υλικό και τα πρακτικά των συνεδριάσεων της προανακριτικής. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ