Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο κίνδυνος των ...πατριδοκάπηλων.

28.09.2011 | 00:39
Το τι έχει γραφτεί αυτές τις πονηρές ημέρες που ζούμε με τη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου να είναι σε πλήρη αναταραχή δεν περιγράφεται...

Επιβάλεται ψυχραιμία γιατί:

•Ίσως για πρώτη φορά τα δεδομένα στη περιοχή είναι υπέρ μας. Οι "εξαλοσύνες" της Άγκυρας την απομονώνουν και δείχνουν και μια κατάσταση πανικού. Συνεπώς χρειάζεται από μέρους μας σοβαρή διαχείριση αυτού του πανικού χωρίς φοβίες.

•Δεν έχουμε κανένα απολύτως λόγο να κλιμακώσουμε εμείς την ένταση πολύ απλά γιατί το άγχος το έχει η Τουρκία κι εμείς ...είμαστε καβάλα! Οι Κύπριοι κάνουν τις έρευνες κανονικά,έχουμε στα χέρια μας μια πολύ σημαντική στρατηγική συνεργασία με το Ισραήλ και η Άγκυρα έχει τσακωθεί μ΄ όλο το κόσμο.Αν αποφασίσει ο κ.Ερντογάν να τραβήξει το σκοινί...εδώ είμαστε.

•Τέλος δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε αυτό που λένε όσοι ξέρουν καλά από όπλα. Όταν "τραβήξεις το σιδερικό",λένε "πρέπει και να το χρησιμοποιήσεις,γιατί διαφορετικά θα στο βάλουν..." Γι΄ αυτό ας αφήσουμε την απόφαση αυτή στους επαγγελματίες που ξέρουν κι ας μην παριστάνουμε τους ...στρατηγούς. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ