Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ξεσηκωμός των αποστράτων άρχισε από Θεσσαλία.

28.09.2011 | 00:31Στη Θεσσαλία οι απόστρατοι άρχισαν το ξεσηκωμό. Σε ψήφισμά τους αναφέρουν:
Εμείς οι απόστρατοι της περιφέρειας Θεσσαλίας, ύστερα από τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης και την ανακοίνωση των νέων μέτρων που στοχεύουν στην περαιτέρω μείωση των συντάξεων ειδικότερα για συνταξιούχους κάτω των 55 ετών που αφορούν ως επί το πλείστον συνταξιούχους των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και στο πλαίσιο της προσπάθειας για συντονισμό όλων των φορέων που εκπροσωπούν αποστράτους
αποφασίζουμε ομόφωνα και καλούμε
1.     Όλες τις Ενώσεις Αποστράτων (ΝΠΔΔ και λοιπούς), των οποίων είμαστε μέλη με δικαίωμα ψήφου, παραμερίζοντας διαφορές, εγωισμούς και προσωπικές επιλογές να συνεργαστούν και να πρωτοστατήσουν στον αγώνα για τη δίκαιη και ίση μεταχείριση των αποστράτων από μέρους της πολιτείας, σε σχέση με όλους τους λοιπούς συνταξιούχους.
2.     Την κυβέρνηση να σταματήσει να χρησιμοποιεί αντισυνταγματικά και αυθαίρετα ηλικιακά κριτήρια και να αποσύρει το συγκεκριμένο μέτρο που έχει ως στόχο την οικονομική τους εξαθλίωση και οικογενειακή εξόντωση, απαγορεύοντάς τους ταυτόχρονα το δικαίωμα στην εργασία.
3.     Την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας να αντισταθούν στην επιχειρούμενη οικονομική μας απαξίωση χρησιμοποιώντας κάθε νόμιμο μέσο για να προστατεύσουν την τιμή και την αξιοπρέπεια ανθρώπων που μέχρι χθες φύλαγαν Θερμοπύλες.
4.     Όλους τους συναδέλφους μας να πάρουν μέρος μαζικά στις μελλοντικές μας κινητοποιήσεις με αρχή τη συγκέντρωση και επίδοση ψηφίσματος στο γραφείο του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Φίλιππου Σαχινίδη στη Λάρισα την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 11:30. Προσυγκέντρωση στην παλαιά πλατεία Νομαρχίας.
 
                                                                           Για την προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή Αποστράτων Θεσσαλίας
                                                                                  Απόστολος Παπαπαρίσης

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ