Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Α2

Ο "ναύαρχος" του Άμπου Ντάμπι στον ΥΕΘΑ.

21.12.2010 | 05:04
Sheikh Saeed Bin Hamdan Al Nahyan.Το όνομα...σιδηρόδρομος ανήκει στον υπαρχηγό του ΠΝ του Άμπου Ντάμπι,τον οποίο βλέπετε στη φωτογραφία από τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο. Είναι προφανές,που θα έλεγε και ο υπουργός Άμυνας ότι βρισκόμαστε σε απόγνωση!

Για να φθάσει στο σημείο ο Βενιζέλος να δεχτεί υπαρχηγό και μάλιστα ξένου κράτους,πάει να πει ότι μας ενδιαφέρει πολύ η πώληση των υποβρυχίων,το πρώτο από τα οποία σήμερα παραλαμβάνουμε! Ο υπαρχηγός -συγνώμη αλλά δεν ξαναγράφουμε το όνομα- ήρθε,υποτίθεται μετά από παρότρυνση του Ισκαντάρ Σάφα,για να δει από κοντά ένα υποβρύχιο τύπου 214,όπως ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ. Οι φήμες που διέρρεαν την περίοδο που ο Σάφα παζάρευε τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά,έλεγαν ότι το Άμπου Ντάμπι θέλει τέσσερα υποβρύχια και κακά τα ψέμματα τα 214 είναι ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί σε συμβατικό υποβρύχιο.
Το καλύτερο σενάριο βέβαια ,θα ήταν να παραγγείλει το Άμπου Ντάμπι καινούργια υποβρύχια και να μην ασχοληθεί με τα ελληνικά. Για να δούμε πως θα του φανεί ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ του Sheikh Saeed Bin Hamdan Al Nahyan.

Tags: ΔΕΛΤΙΟ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ