Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο πόλεμος φρίκης συνεχίζεται στη Λιβύη.Απίστευτες εικόνες.

26.08.2011 | 17:19
Εικόνες που δε χωρά ανθρώπινος νους. Νοσοκομείο στο κέντρο της Τρίπολης ερημωμένο. Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι το εγκατέλειψαν αφήνοντάς τους σε έλεος της μοίρας τους, ανάμεσα σε μέσα πτώματα, τουλάχιστον 80. Κάποιοι δεν άντεξαν και πέθαναν.

Οι τοίχοι είναι γεμάτοι αίμα. Άψυχα πτώματα κείτονται σε διαδρόμους, κήπους και στα υπόγεια, αφού το νεκροτομείο δεν είχε άλλο χώρο!

Υπήρχαν όμως και κάποιοι που γλίτωσαν από το θάνατο και τους ελεύθερους σκοπευτές που έστειλε ο Καντάφι να περικυκλώσουν το κτίριο για να μην επιτρέψουν σε κανέναν να μπει ή να βγει.

Ανάμεσα στους 17 που βρέθηκαν ζωντανοί και ένα μικρό παιδί.

Τις εικόνες αυτές μεταφέρει ο απεσταλμένος του Γαλλικού πρακτορείου. Μόλις την Παρασκευή ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός εκκένωσε το νοσοκομείο. 

Η περιοχή Αμπού Σαλίμ είναι ένα από τα προπύργια των δυνάμεων του καθεστώτος. Οι Λίβυοι αντικαθεστωτικοί εισέβαλαν την Πέμπτη στην περιοχή, μετά από αεροπορική επιδρομή του ΝΑΤΟ σε ένα κτίριο στην περιοχή.

Βομβάρδισαν το αεροδρόμιο της Τρίπολης
Οι δυνάμεις πιστές στον Μουάμαρ Καντάφι βομβάρδισαν το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας, προκαλώντας ζημιά σε ένα αεροπλάνο, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο al Arabiya.

Μεταξύ των δυνάμεων του Καντάφι και των αντικαθεστωτικών υπήρξε ανταλλαγή πυρών κοντά στο αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Την ίδια ώρα το βρετανικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα ότι βρετανικά καταδιωκτικά αεροσκάφη Tornado έριξαν πυραύλους κρουζ στη διάρκεια της νύχτας στο αρχηγείο του Καντάφι στην γενέτειρά του Σύρτη.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ