Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο τουρκικός Τύπος." Η Ελλάδα οδηγείται στην πορνεία" ," Φόβοι για Βαριοπούλα στην Ελλάδα.

28.11.2011 | 10:14
  

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 

« Η Ελλάδα μπήκε στον κακό δρόμο» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδα Takvim που τονίζει πως χιλιάδες Ελληνίδες γίνονται πόρνες λόγω της οικονομικής κρίσης.

   Η τουρκική εφημερίδα κάνει αναφορά στα δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου και αναφέρει πως τουλάχιστον 3000 Ελληνίδες έχουν βγει στους δρόμους ή στο διαδίκτυο. Ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδα έχει και ειρωνεία καθώς το πρωτοσέλιδο το στολίζει μια όμορφη και σέξι κοπέλα.

 

« Φόβοι για «Βαριοπούλα» στην Ελλάδα» είναι ο τίτλος της εφημερίδα Milliyet η οποία αναφέρει  υπόθεση «σταγονιδίων» στη Σχολή Ευελπίδων και την υπόθεση αυτή την παρομοιάζει  με το σχέδιο «Βαριοπούλα» στην Τουρκία που είχε ως στόχο τη συνωμοσία και ανατροπή της κυβέρνησης Ερντογάν. Η τουρκική εφημερίδα υπενθυμίζει πως πριν από λίγες εβδομάδες ο Παπανδρέου είχε παύσει από τα καθήκοντα τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και τους τρεις αρχηγούς των Σωμάτων.

 

  “ O Kεμάλ Ατατούρκ είπε, "χτυπήστε τους" κι εμείς τους χτυπήσαμε» είναι ο τίτλος της Radikal η οποία κάνει αναφορά στο θέμα της σφαγής των Κούρδων το 1936-37 στην πόλη Ντέρσιμ της Ανατολικής Τουρκίας. Τα λόγια αυτά ανήκουν στον τότε διοικητή ασφαλείας της περιοχής Τζελάλ Μπαγιάρ, τα οποία τα εξιστορεί ο έμπειρος τούρκος πολιτικός Χουσαμετίν Τζίντορουκ. Η μαρτυρία αυτή έχει σημασία καθώς στην Τουρκία πολλοί υποστηρίζουν πως ο Κεμάλ Ατατούρκ δεν γνώριζε για τη σφαγή.  Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ερντογάν είχε ζητήσει συγγνώμη για τη σφαγή του Ντέρσιμ.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

6 ώρες πτήσης πραγματοποίησε το τουρκικό μη επανδρωμένο σκάφος ΑΝΚΑ

Τουρκικός βομβαρδισμός σε θέσεις του PKK


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ