Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο τουρκικός Τύπος σήμερα. "Συνέλαβαν το πιο διάσημο μέλος της ΜΙΤ", "Ο Ερντογάν είναι καλά"

30.11.2011 | 09:12
   Η σύλληψη του πιο «διάσημου» μέλους της ΜΙΤ Μεχμέτ Εγμούρ, από την τουρκική αστυνομία είναι στα πρωτοσέλιδα των τουρκικών εφημερίδων.

 

 

«Τα μαύρο κουτί της σκοτεινής εποχής» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας STAR η οποία αναφέρει πως ο Εγμούρ γνωρίζει καλά τις υποθέσεις των ανεξιχνίαστων δολοφονιών στην Τουρκία και συνελήφθη για πιθανή συμμετοχή του σε αυτές. Η εφημερίδα αναφέρει πως η τουρκική αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι του πρώην διοικητή της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της ΜΙΤ και κατέσχεσε όλα του τα αρχεία.


 

« Σύλληψη στη μυστική ιστορία» είναι ο τίτλος της Hürriyet για το ίδιο θέμα. Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως η Εγμούρ ήδη μεταφέρθηκε από την Κωνσταντινούπολη στην Άγκυρα για να ανακριθεί. Πάντως η τουρκική εφημερίδα τονίζει πως είναι σίγουρο πως ο Εγμούρ γνωρίζει πολλά για την υπόθεση των ανεξιχνίαστων δολοφονιών.

 

«Η έκθεση των γιατρών είναι καθαρή, επέστρεψε σπίτι του» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Vatan , η οποία αναφέρεται στην περιπέτεια υγείας του Ερντογάν. Ο τούρκος πρωθυπουργός εισήχθη το Σάββατο στο νοσοκομείο για επέμβαση στο έντερο. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα οι γιατροί δεν διέγνωσαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Ο τούρκος πρωθυπουργός αυτές τις ημέρες θα ξεκουραστεί σπίτι του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο τουρκικός Τύπος."Η Ελλάδα οδηγείται στην πορνεία" ," Φόβοι για Βαριοπούλα στην Ελλάδα

18,4 δις δολάρια κοστίζει στη Τουρκία ο πόλεμος με το PKK!


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ