Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Α2

Ο "χαρωπός" Γιώργος Παπακωνσταντίνου και οι "ακριτικές" πια Κυκλάδες.

26.04.2011 | 14:27
Χαρωπός,χαρωπός ,μπήκε χθες το απόγευμα στο Speedrunner 4 ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου,με το γνωστό σακκίδιο στη πλάτη. Επιβιβάστηκε από την αγαπημένη του Σέριφο,όπου έχει κι ένα πολύ όμορφο σπίτι.

Δεν τον είδαμε και πολύ,γιατί σύντομα χάθηκε μάλλον σε κάποιο VIP χώρο. Δεν είναι οι καλύτερες μέρες για τους πολιτικούς μας και οι άνδρες ασφαλείας τους έχουν ένα άγχος να τους "ασφαλίζουν". Κρίμα που δεν κάθησε να ακούσει το κόσμο που επίσης αγαπάει τις Κυκλάδες ,αλλά έδινε όρκους ότι δεν ξαναπατάει. Και δεν έχει άδικο:

•532 ευρώ είναι το κόστος του ταξιδιού για τη Σίφνο, για μία τετραμελή οικογένεια και το αυτοκίνητό της!!! 532 ευρώ!
•Οι παροχές των πλοίων ...απίθανες. Να φανταστείτε αν για επαγγελματικούς λόγους ή για να περάσει η ώρα βρε αδελφέ  κάνεις το λάθος να θελήσεις να χρησιμοποιήσεις το ιντερνέτ,πρέπει να πληρώσεις 3 ευρώ την ώρα!!!
•Αν δε κάνεις το λάθος να πληρώσεις,διαπιστώνεις ότι σ΄ έχουν δουλέψει ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Δεν πρέπει να υπάρχει πιο αργό ίντερνετ στο κόσμο. Καλύτερα να πάρετε ...περιστέρι να στείλετε ότι θέλετε να στείλετε .Κάποια στιγμή θα φτάσει.
•Το πιο ωραίο; Οι εφοπλιστές των πλοίων στα παράπονα ξενοδόχων και καταστηματαρχών των νησιών λένε ότι δεν βγαίνουν,γιατί το ταξίδι κοστίζει 35000 ευρώ! Τι να πούμε εκτός από...κουράγιο.
Η ουσία είναι λοιπόν ότι οι Κυκλάδες θα γίνουν...απλησίαστες για τους Έλληνες. Θα πηγαίνουν μόνο οι υπουργοί! Κι ευτυχώς που δεν υπάρχουν και πολλά αεροδρόμια γιατί αυτοί ως γνωστόν προτιμούν τα VIP κυβερνητικά αεροσκάφη. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ