Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Oι Αμαζόνες του Καντάφι-αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ με τις γυναίκες σωματοφύλακες του Λίβυου ηγέτη

07.04.2011 | 12:12
Είναι όμορφες (τουλάχιστον πολλές από αυτές). Είναι εκπαιδευμένες. Είναι η σκιά του Λίβυου ηγέτη, του Συνταγματάρχη Μωαμάρ Άλ Καντάφι. Οπουδήποτε εμφανίζεται ο Καντάφι εκείνες δημιουργούν ένα προστατευτικό κλοιό γύρω του.Με βλοσυρό βλέμμα και το χέρι να χαϊδεύει το όπλο, δεν αφήνουν κανένα να τον πλησιάσει. Είναι η πραιτοριανή του φρουρά.
 

Ο αριθμός τους αγγίζει τις 40 και ο μύθος λέει ότι για να περάσει κάποια τις εξετάσεις και να γίνει μια “αμαζόνα” του Συνταγματάρχη πρέπει να είναι παρθένα... Υπάρχουν γυναίκες σωματοφύλακες του Καντάφι που τις εμπιστεύεται περισσότερο και από τα παιδιά του. Είναι μαζί του για 10 και 15 χρόνια.
 

Οι περισσότερες είναι σαγηνευτικά μελαψές...εξωτικές... με φιδίσια κορμιά σαν να έχουν βγει από κάποια ταινία. Ξανθιές, μελαχρινές, κοκκινομάλλες. Κάποιες άλλες είναι άγριες και με ένα τους βλέμμα σε παγώνουν. Υπάρχουν και μερικές που συναγωνίζονται σε όγκο, άνδρες bodybuilders. Με χέρια σαν τανάλιες και ένα τους σπρώξιμο σε πετάει πίσω. Όλες πάντως ανεξάρτητα τη σωματική τους διάπλαση είναι εκπαιδευμένες να σκοτώσουν και πρόθυμες να σκοτωθούν για τη ζωή του Ηγέτη τους.
 


Το δέσιμο του Καντάφι με τις αμαζόνες του είναι εντυπωσιακό. Στην πραγματικότητα έχει αποθέσει τη ζωή του στα χέρια τους και εκείνες το ξέρουν. Σε μια περιοδεία του σε χώρες της Αφρικής το 1984, επισκέφθηκε και την Αιθιοπία. Στην Αντίς Αμπέμπα θα έδινε συνέντευξη τύπου σε Αιθίοπες αλλά και σε ξένους δημοσιογράφους. Ήθελε μέσα στην αίθουσα και γύρω του να υπάρχουν οι αμαζόνες του οπλισμένες. Η αστυνομία της Αιθιοπίας το απαγόρευσε. Ο Συνταγματάρχης επέμενε αλλά δεν κατάφερε κάτι. Οι Αμαζόνες αφοπλίστηκαν και ευγενικά τις έβγαλαν από την αίθουσα. Ο Καντάφι έγινε έξαλλος. Θεώρησε ότι εξευτέλισαν τις γυναίκες του, άρα και εκείνον. Οι σχέσεις Λιβύης – Αιθιοπίας κρέμονταν σε μια κλωστή. Εγκατέλειψε την συνέντευξη, και αποχώρησε από τη χώρα μαζί με τις γυναίκες του με προορισμό τη Μέκκα για να προσευχηθεί.
 

Σε μια απόπειρα εναντίον της ζωής του Καντάφι το 1998, η πανέμορφη Αίσα, η αγαπημένη σωματοφύλακας του Καντάφι και η κορυφαία σε ικανότητες, κάλυψε με το κορμί της τον Συνταγματάρχη. Οι σφαίρες έπεφταν βροχή. Το κορμί της Αίσα δέχτηκε περισσότερες από 15 σφαίρες πριν ξεψυχήσει, άλλες 7 αμαζόνες τραυματίστηκαν από τα πυρά. Ο Καντάφι δεν έπαθε το παραμικρό. Οι επίδοξοι εκτελεστές του ηγέτη της Λιβύης εξολοθρεύτηκαν από τις υπόλοιπες γυναίκες της φρουράς του.
 

Ο Καντάφι δεν πάει πουθενά δίχως αυτές. Οι κακές γλώσσες λένε ότι με πολλές από τις “αμαζόνες” του, ο συνταγματάρχης έχει “στενότερη” σχέση. Αλλά είπαμε αυτά τα λένε οι κακές γλώσσες. Όταν ο Καντάφι δεν επισκέπτεται κάποια ξένη χώρα η προσωπική του φρουρά περιπολεί άγρυπνα το σπίτι του και φροντίζει για την ασφάλεια του ηγέτη της Λιβύης. Στις δημόσιες εμφανίσεις του ακροβολίζονται και με το δάχτυλο στη σκανδάλη στοχοποιούν οτιδήποτε τους φανεί επικίνδυνο.Όταν ο Συνταγματάρχης ταξιδεύει στο εξωτερικό και οι 40 τον ακολουθούν και τον προστατεύουν. Πάντα ταξιδεύει με 3 αεροπλάνα. Το δικό του, με λίγες εκλεκτές αμαζόνες μέσα να τον φρουρούν, το αεροπλάνο με τις υπόλοιπες και ένα τρίτο με τον οπλισμό τους. Από τη στιγμή που θα κατέβει από το αεροπλάνο γίνονται η σκιά του.
 

Το onalert συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει σήμερα φωτογραφίες με αυτές τις γεμάτες μυστήριο 40 παρθένες αμαζόνες του Συνταγματάρχη Καντάφι. 


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ