Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι Ευρωπαίοι γίγαντες της αμυντικής βιομηχανία έφθασαν μέχρι Ινδονησία.

05.07.2011 | 00:23
Η Eurocopter υπό το βλέμμα του Γάλλου πρωθυπουργού παρακαλώ και η PT. Dirgantara Indonesia (Αεροναυπηγική Βιομηχανία της Τζακάρτα) υπέγραψαν ένα νέο πλαίσιο συμφωνίας, συνεχίζοντας την ήδη υπάρχουσα επιτυχημένη συνεργασία τους σε βιομηχανικό και εμπορικό επίπεδο.

Το πρώτο συμβόλαιο συνεργασίας είχε υπογραφεί μεταξύ της Eurocopter και της PT. Dirgantara Indonesia (PTDI) το 2006. Η ανανέωση της συνεργασίας συνεπάγεται την συνέχεια της συνεργασίας για ακόμα 5 χρόνια.

Για την PTDI υπέγραψε ο Πρόεδρος της εταιρίας Budi Santoso, ενώ για την Eurocopter o Henri Stell, Eurocopter Deputy Vice President Sales and Customer Relations (Asia Pacific), εκπροσωπώντας τον Dominique Maudet, Eurocopter Executive Vice-President Global Business & Services.

Η συνεργασία μεταξύ της Eurocopter και της PTDI ξεκίνησε περίπου 35χρόνια πριν όταν ακόμα η Eurocopter ήταν γνωστή ως Aérospatiale και MBB; ενώ η PTDI ήταν γνωστή ως Nurtanio – με πιστοποιημένη παραγωγή 123 ελικοπτέρων BO105, 11 Puma SA330 και 19 Super Puma AS332. Η συνεργασία ενισχύθηκε το 2008 όταν οι δύο εταιρίες ξεκίνησαν γραμμή παραγωγής για τα ελικόπτερα Super Puma MK στον Bandung της Ινδονησίας, ενσωματώνοντας επιτυχώς την PTDI στην παγκόσμια αλυσίδα της Eurocopter.

Η ανανέωση του συμβολαίου σηματοδοτεί ένα λαμπρό μέλλον και για τις 2 εταιρίες. Ο Henri Stell τόνισε “τόσο η Eurocopter όσο και η PTDI μπορούν να βασιστούν η μια στην άλλη, η PTDI με τις σημαντικές της τοπικές διασυνδέσεις και την στιβαρή υποδομή της και η Eurocopter με παγκόσμια στρατηγική και δίκτυο συνδυασμένα με το μεγαλύτερο εύρος προϊόντων ελικοπτέρου στον κόσμο- μπορούν να εξασφαλίσουν από κοινού μελλοντικά τοπικά προγράμματα προμηθειών, αναπτύσσοντας τις επιχειρήσεις τους μαζί. ”

Ο Πρόεδρος Budi Santoso συμφωνώντας με τον Henri Stell, σημείωσε “Η Ινδονησία θεωρείται από τις πιο δυναμικές αγορές ελικοπτέρων στην Νοτιανατολική Ασία όχι μόνο λόγω της έκτασης, των νησιών και του αρχιπελάγους που διαθέτει, αλλά και επειδή διαθέτει γερασμένους στόλους ελικοπτέρων που θα πρέπει να αντικατασταθούν μέσα στα επόμενα χρόνια.” Επιπλέον, τόνισε , “Μαζί με την Eurocopter, η συνέργια μας εγγυάται πως είμαστε σε θέση να υποβάλλουμε προσφορές για τέτοια συμβόλαια, όταν προκύπτουν ευκαιρίες».
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ