Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29.01.2012 | 00:51

Οι ΗΠΑ ...δεν έχουν κατάλληλες βόμβες για το Ιράν και το Πεντάγωνο ζητά 82 εκ.για να τις φτιάξει!

Πραγματικότητα ή υπεκφυγή που εκνευρίζει το Ισραήλ.Το γεγονός είναι ότι ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας,Λ.Πανέτα παραδέχτηκε ,σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal ότι το αμερικανικό οπλοστάσιο δεν διαθέτει συμβατικές βόμβες τόσο ισχυρές για να πλήξει τις υπόγειες πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν.

Πραγματικότητα ή υπεκφυγή που εκνευρίζει το Ισραήλ,ή προσπάθεια να πάρει το Πεντάγωνο κι άλλα κονδύλια;Το γεγονός είναι ότι ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας,Λ.Πανέτα παραδέχτηκε ,σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal ότι το αμερικανικό οπλοστάσιο δεν διαθέτει συμβατικές βόμβες τόσο ισχυρές για να πλήξει τις υπόγειες πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν.

Η Massive Ordnance Penetrator, βόμβα η οποία σχεδιάστηκε ειδικά για να μπορεί να πλήξει υπόγειες εγκταστάσεις στο Ιράν και τη Βόρεια Κορέα,είναι αμφίβολο αν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα,γράφει η αμερικανική εφημερίδα.Και τι γίνεται σ΄ αυτές τις περιπτώσεις; Το Πεντάγωνο ζητά επιπλέον χρήματα για να κάνει τη βόμβα καλύτερη!

Το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας έχει δαπανήσει περίπου 330 εκατομμύρια δολάρια μέχρι στιγμής για την ανάπτυξη 20 τέτοιων βομβών και ζητά ακόμη 82 εκατομμύρια δολάρια για να κάνει τη βόμβα πιο αποτελεσματική.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ