Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι Σκοπιανοί κινητοποιούνται για το ΝΑΤΟ.Έβγαλαν και...μπλουζάκια

12.04.2012 | 00:21
Η Σύνοδος του ΝΑΤΟ στο Σικάγο πλησιάζει και οι Σκοπιανοί κινητοποιούνται προκειμένου να πετύχουν την ένταξη της χώρας τους στον Βορειοατλαντική Συμμαχία.
Οι Σκοπιανοί που δεν δείχνουν την παραμικρή διάθεση να εκπληρώσουν την προϋπόθεση που έχει ορίσει το ΝΑΤΟ για λύση στο ζήτημα της ονομασίας, έχουν στρέψει την προσοχή τους εν μέρει στο επικοινωνιακό κομμάτι προσπαθώντας κατά κάποιο τρόπο να “επιβάλουν” την ένταξη τους.
Από χθες ξεκίνησε και η διαδικτυακή καμπάνια από Σκοπιανούς της Διασποράς που δημιούργησαν την ιστοσελίδα https://www.macedoniainnato.org/ όπου διαφημίζουν και προωθούν με κάθε τρόπο την ένταξη της χώρας τους στο ΝΑΤΟ. Παράλληλα το Υoutube αναμένεται να κατακλυστεί με videos όπως αυτό.
Tην 19η Μαϊου, η Σκοπιανή διασπορά και η πρεσβεία της ΠΓΔΜ στην Ουάσινγκτον διοργανώνουν από κοινού ένα Gala στο ξενοδοχείο Hilton του Chicago. Στην εκδήλωση θα παραστεί ο πρόεδρος των Σκοπίων, Ιβανόφ, ενώ έχουν προσκληθεί και ΝΑΤΟϊκοί ηγέτες.
Την επόμενη ημέρα, 20η Μαϊου, οι Σκοπιανοί διοργανώνουν διαδήλωση της διασποράς τους στο Σικάγο όπου έχουν σχεδιάσει όσοι πάρουν μέρος να φοράνε αυτά τα μπλουζάκια. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ