Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28.04.2012 | 00:17

Οι Τούρκοι ...στεναχωρήθηκαν για την κατάργηση του βιβλίου ιστορίας Ρεπούση

Η Milliyet στην πρώτη σελίδα με τον τίτλο… «Βρυκολάκιασε το πνεύμα πολέμου στον γείτονα» αναφέρει ότι στην Ελλάδα γράφηκε και πάλι το βιβλίο της Ιστορίας της 6ης τάξης Δημοτικού που είχε προκαλέσει την αντίδραση, όπως λέει, “των εθνικιστών” επειδή περιείχε ήπιες διατυπώσεις για τους Τούρκους και τους Οθωμανούς.

Η Milliyet στην πρώτη σελίδα  με τον τίτλο… «Βρυκολάκιασε το πνεύμα πολέμου στον γείτονα» αναφέρει ότι στην Ελλάδα γράφηκε και πάλι το βιβλίο της Ιστορίας της 6ης τάξης Δημοτικού που είχε προκαλέσει την αντίδραση, όπως λέει,  “των εθνικιστών” επειδή περιείχε ήπιες διατυπώσεις για τους Τούρκους και τους Οθωμανούς.
Το βιβλίο αυτό – εννοεί της κ. Ρεπούση – είχε αρχίσει να διδάσκεται το 2007, όμως στο νέο βιβλίο υπάρχουν πολύ σκληρές διατυπώσεις αναφορικά με την “είσοδο του τουρκικού στρατού στην Σμύρνη”.
Και μια και μνημονεύσαμε τη κα.Ρεπούση να πούμε ότι στη Δημοκρατική Αριστερά χτυπάνε το κεφάλι τους στο τοίχο με την έμπνευσή τους να την έχουν υποψήφια στον Πειραιά. Οι άνθρωποι κατάλαβαν ότι η ενόχληση που είχε προκαλέσει ο “συνωστισμός στη προβλήτα της Σμύρνης”,είχε ενοχλήσει Έλληνες πολίτες όλων των πολιτικών φρονημάτων.Και των αριστερών.Οι κόκκινες γραμμές σ΄ αυτά τα θέματα δεν έχουν καμία σχέση με τις κομματικές γραμμές.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ