Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι Τούρκοι θέλουν να αρπάξουν τις 23 μαρίνες και τα λιμάνια μας!

21.08.2012 | 06:49
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Oı γείτονες μας φαίνεται πως βρήκαν ευκαιρία την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και έχουν βάλει ως στόχο να αγοράσουν « μπιρ παρά» τις δημόσιες επιχειρήσεις και τα λιμάνια της χώρας μας.
«Οι Τούρκοι επιχειρηματίες ξεκινούν επίθεση στα ελληνικά λιμάνια» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Vatan. Η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως Τούρκοι επιχειρηματίες θα συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς πώλησης 23 λιμανιών και μαρίνων της Ελλάδας!
Η ίδια εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της επενδυτικής εταιρείας Global Αντνάν Νας ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά «θα συμμετάσχουμε σε όλους τους διαγωνισμούς λιμανιών και μαρίνων εκτός της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Διαθέτουμε τα απαραίτητα κεφάλαια.» δηλώνει ο Νας. Ο ίδιος αναφέρει πως ίσως έχουν μαζί τους ως συνεργάτη και κάποια ελληνική εταιρεία.
Η Vatan αναφέρει πως ηδη η μαρίνα της Λέσβου έχει παραχωρηθεί σε μια ελληνο-τουρκική κοινοπραξία της Follie-Follie με την Se-Tur.
Η ίδια εφημερίδα αναφέρεται στις ιδιωτικοποιήσεις που κάνει η κυβέρνηση Σαμαρά και γράφει πως « στόχος της κυβέρνησης είναι να μην κόψει μισθούς και να έχει έσοδα από πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων»

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεργασία Ελλάδας-Τουρκίας στο τουρισμό προτείνει η Κεφαλογιάννη 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ