Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΠΟΨΗ

Οι "εμποράκοι της ψήφου" ευδοκιμούν,η χώρα καταστρέφεται!

17.01.2012 | 00:51Τα τελευταία χρόνια ευδοκιμούν στη χώρα οι “εμποράκοι της ψήφου”. Τι είναι αυτή η “πολιτική φυλή”;

Επιδίωξή τους είναι,αφού εκλεγούν, να πάρουν υπουργική καρέκλα.Όχι όμως για να παράγουν έργο και ν΄ αφήσουν το στίγμα τους -σωστό ή λάθος- στον τομέα που καλούνται να διοικήσουν και να διαχειριστούν. Η υπουργική καρέκλα φέρνει…ψηφουλάκια. Πολλά ψηφουλάκια. Η εμφάνιση του “κ.υπουργού” στην εκλογική περιφέρεια δίνει αίγλη,ισχύ αλλά κυρίως ψηφουλάκια. Αυτό είναι το μεγάλο κέρδος της υπουργικής καρέκλας,πιστεύουν οι εκπρόσωποι αυτής της πολιτικής φυλής,που όλο και αυξάνονται,αποτελώντας πια πλειοψηφία.Και ψηφουλάκια σημαίνουν επανεκλογή.Η υπέρτατη φιλοδοξία ενός μέλους αυτής της “πολιτικής φυλής”.

Όσο για έργο; “Να μην μπλέξουμε”,είναι το δόγμα τους. Οχυρωμένοι πίσω από την “εισαγγελοφοβία” που οι ίδιοι έφεραν στη πολιτική ζωή του τόπου ,δεν κάνουν τίποτα,δεν υπογράφουν τίποτα και προκαλούν τεράστια ζημιά στη χώρα. Από εξαγγελίες και σχέδια άλλο τίποτα,ειδικά όταν βρίσκονται στη σκιά.Μόλις …τους δει ο ήλιος, απλά…λιάζονται αλλά να λύσουν ακόμη και απλές ,απλούστατες και σε κάποιες περιπτώσεις επείγουσες υποθέσεις,ούτε λόγος! “Άσε μην μπλέξουμε”, είναι το δόγμα τους. Και τελικά μπλέκει η χώρα.

Οι ίδιοι όταν αποχωρούν από τις καρέκλες έχουν στη κορυφή του ...απολογισμού τους ότι "δεν υπέγραψα τίποτα,είμαι καθαρός"! Και περηφανεύονται γι΄ αυτό! Θεωρούν επιτυχία ότι στη διάρκεια της όποιας θητείας τους δεν έβαλαν υπογραφή πουθενά!

Το Onalert,το έχει ξαναγράψει και το υποστηρίζει. Αδίκημα απιστίας δεν πρέπει να θεμελιώνεται σ΄ όσους έβαλαν υπογραφές και σε πολλές περιπτώσεις σωστά ελέγχονται ή πρέπει να ελεγχθούν. Αδίκημα απιστίας πρέπει να στοιχειοθετείται και για όσους δεν έβαλαν υπογραφή όταν και όπου έπρεπε. Σε πολλές περιπτώσεις η ζημιά που προκλήθηκε από την ευθυνοφοβία τους και την ανικναότητά τους ήταν πολύ μεγαλύτερη...

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ