Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι καλύτεροι των καλύτερων – η ελίτ των ειδικών δυνάμεων 5 χωρών – δείτε το βίντεο

27.12.2010 | 08:20
KSK, SEALS, SAS, SPETSNAZ και φυσικά ΟΥΚ. Οι καλύτεροι στον κόσμο, οι ειδικές δυνάμεις που κάθε στρατός θα ήθελε να έχει στις τάξεις του και κανένας στρατός δεν θα ήθελε να αντιμετωπίσει σαν αντίπαλους.
Η εκπαίδευση σκληρή, ξεπερνά τα όρια του ανθρώπινου σώματος και για να τα καταφέρεις πρέπει να αγγίξεις και τα όρια του μυαλού και της ψυχής. Όταν όμως θα χρειαστεί θα είναι οι πρώτοι που θα μπουν στη φωτιά και οι καλύτεροι που θα...ανάψουν τη φωτιά
Παρακολουθήστε 5 βίντεο με την εκπαίδευση και τις ικανότητες των καλύτερων του κόσμου
 
SPETSNAZ
Ο πάλαι ποτέ φόβος και τρόμος των δυτικών. Η εκπαίδευση τους σκληρή. Από την παγωμένη Σιβηρία, μέχρι τη Μαύρη θάλασσα, οι spetsnaz, είναι από τις πλέον σκληρές και αποτελεσματικές ειδικές δυνάμεις του κόσμου.
 

KSK
Πάντα η Γερμανία βρισκόταν στην ελίτ των στρατών του κόσμου. Μετά τον Β Παγκόσμιο πόλεμο και την ανασύνταξη της σαν χώρα, ο εκ των γιγάντων της Ευρώπης έχει δημιουργήσει μια από τις καλύτερες ειδικές δυνάμεις του κόσμου.Τους kommando spezialkrafte
 
SAS
Οι φλεγματικοί Άγγλοι έχουν τα special air services. Η ιστορία τους ξεκινά από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και τις ακτές τις βορείου Αφρικής. Το σύνθημα τους είναι ένα και γνωστό “who dares wins”, ο τολμών νικά. Η εκπαίδευση στα δάση της Σκωτίας θεωρείται από τις πιο σκληρές και αποτελεί “μπούσουλα” για πολλούς στρατούς.
 
SEALs
Καλοί είναι οι πεζοναύτες, καλοί είναι οι rangers, αλλά όταν περνάνε οι seals όλοι “βαράνε προσοχή”. Το αντίπαλον δέος των spetsnaz, πήραν την τεχνογνωσία των Εγγλέζων s.a.s την προσάρμοσαν και πλέον θεωρούνται οι κορυφαίοι. Επιχειρούν παντού και κάτω από όλες τις συνθήκες. Στην εκπαίδευση είναι ζήτημα να περάσει το 10%. Όλοι οι άλλοι θα χτυπήσουν το καμπανάκι και θα εγκαταλείψουν.
 
ΟΥΚ
Τι να πεις και τι να γράψεις για τα βατράχια. Ο μύθος ξεκινάει από την εκπαίδευση τους και το στίβο μάχης, συνεχίζει στη διαβολοβδομάδα και καταλήγει σε αποστολές αναγνώρισης, που συχνά κανείς δεν μαθαίνει και μένουν σε “στενό οικογενειακό κύκλο”. Οι καλύτεροι των καλύτερων. Έχουν συνείδηση του ποιοι είναι και τι μπορούν να κάνουν και προτιμούν να μένουν στο περιθώριο. Αόρατοι και θανατηφόροι είναι η αιχμή του δόρατος του ελληνικού στρατού.

Tags: ΔΕΛΤΙΟ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ