Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι χάρτες Google αποκαλύπτουν: Ολο το ελληνικό Πεντάγωνο σε κοινή θέα!

29.12.2011 | 00:18
Χωρίς μία «κάλυψη», παραμόρφωση της εικόνας ή χρήση «μωσαϊκού» η Google βγάζει στη φόρα ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο του πλέον κρίσιμου υπουργείου του ελληνικού κράτους.

Ολοκληρο το υπουργείο Εθνικής Αμυνας -όπως ξεκάθαρα φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το OnAlert- είναι σε κοινή θέα μέσω της υπηρεσίας της Google. Και να σκεφτεί κανείς ότι στην αντίστοιχη αμιγώς ελληνική εφαρμογή για το εθνικό ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ έχουν καλύψει με δέντρα την περιοχή, προφανώς για να... μπερδέψουν τον εχθρό. Πιθανώς, νομίζουν ότι όποιος βλέπει το ΥΠΕΘΑ ως στόχο θα ανατρέξει σε αμιγώς ελληνικές πηγές για πληροφορίες...

Ας μην σπεύσουν να προτρέξουν κάποιοι και μιλήσουν για προπαγάνδα κατά της χώρας μας. Και το αμερικανικο Πεντάγωνο είναι εξίσου προσβάσιμο μέσω Google. Για του λόγου το αληθές ιδού:Η φωτογραφική σύγκριση των δύο, αν μη τι άλλο, έρχεται να σπάσει ένα πολυετή μύθο. Το ελληνικό υπουργείο Αμυνας επ' ουδενί δεν είναι «Πεντάγωνο», όπως ήθισται να αποκαλείται, αν δει κανείς τις κατά καιρούς προσθήκες νέων πτερύγων μέχρι και.. αυθαίρετων κατασκευών.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ