Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Οικολογική" επίθεση στο Φράγκο!Βίντεο

20.05.2012 | 12:21


Επίθεση στον ΥΕΘΑ Φ.Φράγκο από τους Οικολόγους ,οι οποίοι δεν έχουν ξεχάσει την παρουσία του στο Ναυτοδικείο,όπου είχε πάει να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης βατραχανθρώπων του Λιμενικού.

Οι βατραχάνθρωποι είχαν κατηγορηθεί για συνθήματα που είχαν φωνάξει κατά τη διάρκεια παρέλασης και ο Φράγκος μαζί με τον “βάτραχο” Ντάνι Θεοφανίδη είχαν παρουσιαστεί ως μάρτυρες υπεράσπισης.

Οι βατραχάνθρωποι είχαν αθωωθεί.

Τώρα οι Οικολόγοι εκφράζουν την αντίθεσή τους στη τοποθέτηση Φράγκου στη θέση του ΥΕΘΑ και σε ανκοίνωσή τους υποστηρίζουν:

“Η τοποθέτηση του στρατηγού Φραγκούλη στη θέση του υπηρεσιακού Υπουργού Άμυνας απέχει πολύ από το να θεωρηθεί μια απλή υπηρεσιακή διεκπεραίωση. Ο στρατηγός Φραγκούλης έχει πάρει θέση σε ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εξωτερικής πολιτικής, όταν προσέφερε υποστήριξη στους άνδρες των μονάδων υποβρύχιων καταστροφών που, υπερβαίνοντας κάθε έννοια υπηρεσιακής συμπεριφοράς, προκάλεσαν δημοσίως πρόβλημα στις σχέσεις της χώρας μας με γειτονικές χώρες. Ο εκ της Δικαιοσύνης προερχόμενος υπηρεσιακός πρωθυπουργός έχει ως υφιστάμενο του, έναν υπουργό ο οποίος έχει επικροτήσει την παραβίαση της νομιμότητας. Πόσο ασφαλής αισθάνεται ο ίδιος; Πόσο ασφαλείς μπορούμε να αισθανόμαστε όλοι μας”;

Ο Φράγκος πάντως είχε αποθεωθεί από έφεδρους βατραχανθρώπους οι οποίοι το περίμεναν έξω από το Ναυτοδικείο.Δείτε στο βίντεο την υποδοχή που του επεφύλαξαν.


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ