Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ώρα 2.19:Συνελήφθη στη Ν.Υόρκη ο Στρος-Καν!Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση!

15.05.2011 | 02:53
Ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Dominique Strauss-Kahn, συνελήφθη τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος), λίγα λεπτά πριν
πετάξει προς Παρίσι από το αεροδρόμιο John F. Kennedy,κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση σε καμαριέρα ξενοδοχείου της Ν.Υόρκης!

Ο κ. Στρος-Καν, υποψήφιος για την προεδρία της Γαλλίας, επρόκειτο πετάξει με πτήση της Air France ,όταν συνελήφθη από αστυνομικούς .

Ο επικεφαλής του ΔΝΤ, είναι γνωστός για την αδυναμία του στο “ασθενές φύλο” ,που όμως απ΄ ότι φαίνεται θα του κοστίσει πολύ ακριβά.

Το πόσο...επιθετικός είναι πάντως το ΄χουμε καταλάβει στην Ελλάδα...


Ήταν περίπου 16.45 μ.μ., ώρα Ν.Υόρκης,όταν αστυνομικοί με πολιτικά του Οργανισμού Λιμένος της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ επιβιβάστηκανξαφνικά στο αεροπλάνο της Air France και συνέλαβαν τον κ. Strauss- Khan δήλωσε ο John Kelly, εκπρόσωπος του οργανισμού.

"Ήταν 10 λεπτά πριν την προγραμματισμένη αναχώρησή » είπε ο κ. Kelly.

Ο πρώην καθηγητής οικονομικών,βρέθηκε στο προσκήνιο της πολιτικής πρώτα ως αναπληρωτής στο κοινοβούλιο τη δεκαετία του 1980 και στη συνέχεια ως υπουργός Οικονομικών στη κυβέρνηση του Λιονέλ Ζοσπέν, μια θέση που κράτησε μέχρι το 1999. Ο κ. Strauss-Kahn διεκδίκησε τη προεδρία του Σοσιαλιστικού Κόμματος το 2007 αλλά έχασε από την Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Μήνες αργότερα ανέλαβε το ΔΝΤ.

Ο κ. Στρος-Καν, ο οποίος είναι παντρεμένος με μια εξέχουσα δημοσιογράφο ειδήσεων της τηλεόρασης. Το 2008 είχε εμπλακεί σε μια διαμάχη μετά από κατηγορίες που προέκυψαν για μια σεξουαλική σχέση με μία υφισταμένη του,την Piroska Nagy, ανώτερη αξιωματούχο του ΔΝΤ. Τμήματος. Το ΔΝΤ προσέλαβε ένα δικηγορικό γραφείο για να ξεκινήσει μια έρευνα, και η κα Nagy έφυγε από το ΔΝΤ και πήγε να εργαστεί για την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης.

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ