Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όταν το FBI κυνηγούσε...UFO!

01.05.2011 | 00:24

Τη δεκαετία του 1940 το FBI, ασχολείτο και …με UFO! Την εποχή που επικεφαλής του FBI ήταν ο πολύς Τ.Ε Χούβερ, οι πράκτορες του φαίνεται ότι παρακολουθούσαν…και εξωγήϊνους.

Σύμφωνα με έγγραφα της υπηρεσίας που τώρα δόθηκαν στη δημοσιότητα τη δεκαετία του 1940 υπήρχαν τόσες αναφορές για ιπτάμενους δίσκους,ώστε οι πράκτορες άρχισαν να τις καταστρέφουν γιατί πια “δεν είχαν κάτι το ενδιαφέρον για την υπηρεσία”.

Αυτά αναφέρονται σε σημείωμα που στάλθηκε στον Χούβερ στις 16 Αυγούστου 1949 από πράκτορα στο Σαν Αντόνιο.
Σε ένα ενδιαφέρον σημείωμα,που στάλθηκε στις 22 Μαρτίου του 1950,ο ειδικός πράκτορας Guy Hottel,επικεφαλής του γραφείου της Ουάνσιγκτον ,έγραψε στον Χούβερ πληροφορίες σχετικά με τρεις ιπτάμενους δίσκους και για ένα μάρτυρα που ισχυρίστηκε ότι ένας συνετρίβη στο Νέο Μεξικό.

Σύμφωνα με το σημείωμα,ένας ανακριτής της πολεμικής αεροπορίας ανέφερε ότι οι τρεις ιπτάμενοι δίσκοι είχαν εντοπιστεί στην περιοχή,μαζί με το εξωγήινο προσωπικό.Το σημείωμα πρόσθεσε "ο καθένας είχε καταληφθεί από τρεις φορείς της ανθρώπινης μορφής με τρία ψηλά πόδια,ντυμένα με μεταλλικό ύφασμα με πολύ λεπτή υφή.Κάθε σώμα ήταν καλλυμένο με επίδεσμο."

Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα πρέπει κάποιοι να έβγαλαν καλά λεφτά από τα κονδύλια του FBI για το κυνήγι …των εξωγήϊνων.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ