Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όχι στην μείωση 12%,ναι στο κόψιμο οδοιπορικών. Η "επικοινωνία" των περικοπών

19.08.2012 | 00:01
Σύμφωνα με όσα λένε κυβερνητικές πηγές και μεταδίδει το Reuters το ύψος του πακέτου μέτρων που έχει μέχρι στιγμής βρεθεί είναι 10,8 δις ευρώ. Ο στόχος θυμίζουμε είναι τα 11,5 δις. 

Το επιτελείο του υπουργού Οικονομικών Γ.Στουρνάρα,μεταδίδει ένα κλίμα αισιοδοξίας -όχι για τους πολίτες που θα πληρώσουν εννοείται, αλλά για τη κυβέρνηση- ότι τελικά ο στόχος θα επιτευχθεί. Το ερώτημα όμως από που έχουν βρεθεί τόσα δις;
Σ΄ ότι αφορά τους στρατιωτικούς, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι έχουν βρεθεί τα 500 εκατομμύρια από το ένα δις που ζητά επιπλέον η τρόϊκα. Που θα βρεθούν τα άλλα 500 κανείς δεν μπορεί να φανταστεί και οι υπουργοί λένε ότι εξακολουθούν να ψάχνουν. Το πράγμα ίσως να ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα, μετά και από την επιστροφή Παναγιωτόπουλου από τη Κρήτη, όπου εκτός από επιθεωρήσεις μονάδων, έκανε και ολιγοήμερες διακοπές.

Είναι δυνατόν να αποφευχθούν περικοπές στα εισοδήματα των στρατιωτικών;
Απ΄ όσα έχουν διαρρεύσει κι απ΄ όσα γνωρίζουμε αυτό το σενάριο “δεν βγαίνει”,αν και οι κυβερνητικοί αρχίζουν και διαρέουν ότι "έσωσαν τα ειδικά μισθολόγια".
 
Ποια είναι η υποψία που κυκλοφορεί; Ότι θα κοπούν οδοιπορικά και θα υποστηρίξουν ότι “δεν πειράξαμε,τους μισθούς,αλλά τα “μαϊμού” οδοιπορικά”. Τα οποία όμως όπως έχουμε ξαναγράψει ήταν …πολιτικάντικη μαϊμουδιά. 

Τα οποία οδοιπορικά "σιωπηρώς" έχουν κοπεί. Η επίσημη ανακοίνωση μένει.

ΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Στρατιωτικός ζητά οικονομική βοήθεια ...για να μετατεθεί,γιατί η μονάδα του δεν έχει λεφτά να του δώσει!

Τι θα μπορούσαν να κάνουν τέσσερις ΥΕΘΑ για την προστασία των ΕΔ από τη "λαίλαπα" των περικοπών

Οδηγίες προς στρατιωτικούς.Πως να πληρώσετε την εφορία σε επτά δόσεις
 

ΣΧΟΛΙΑ