Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ούτε ο ...Χούλιο πάει κατεχόμενα!

14.10.2010 | 11:12
Μετά τις προσπάθειες που έκαναν στα Κατεχόμενα για την Τζένιφερ Λόπεζ , που βγήκανα άκαρπες , οι Τούρκοι προσπάθησαν να φέρουν στα Κατεχόμενα τον Χούλιο Ιγκλέσιας. Όμως για άλλη μια φορά το ελληνοκυπριακό λόμπι κατάφερε να εμποδίσει τη συναυλία του που είχε προγραμματίσει να κάνει στα Κατεχόμενα στις 16 Οκτωβρίου, προκαλώντας σοκ στους Τούρκους.
Ο πρόεδρος των ξενοδοχείων Merit στην Κερύνεια Ρεχα Αράρ δήλωσε ότι «λυπάται πως σε μια καλλιτεχνική δραστηριότητα αναμειγνύεται η πολιτική και πάλι». Ο Αράρ δήλωσε ότι ξεκίνησαν οι νομικές διαδικασίες για να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους. Όμως το σίγουρο είναι ότι ο Ιγκλέσιας το ξανασκέφτηκε και ακύρωσε τη συναυλία του καθώς με την άφιξη του στην κατεχόμενη Λευκωσία θα ήταν σαν να αναγνώριζε το παράνομο καθεστώς.
Παρόμοιο σοκ είχαν πάθει στο «ψευδοκράτος» τον Ιούλιο. Διατυμπάνιζαν για εβδομάδες την άφιξη της Τζένιφερ Λόπεζ για τα εγκαίνια ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. Η λατίνα στάρ την τελευταία στιγμή, ακούγοντας τις έντονες αντιδράσεις των ελληνοκυπρίων, είχε ακυρώσει τη συναυλία της προκαλώντας την έντονη αντίδραση των διοργανωτών.

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ