Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ούτε τα προσχήματα;Η Γερμανική ...αγωνία σε πρωτοσέλιδο γραμμένο στα ελληνικά!

15.06.2012 | 12:58
Ξεπερνά κάθε όριο η γερμανική έκδοση των Financial Times, που καλεί τους Έλληνες να κάνουν κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα!Και πάντως επιβεβαιώνει όσους επιμένουν ότι παρά τα διαδιδόμενα στην Αθήνα το εκλογικό αποτέλεσμα δεν έχει κλειδώσει.

Το κεντρικό άρθρο της εφημερίδας όχι μόνο έχει τον ελληνικότατο τίτλο «Αντισταθείτε στον δημαγωγό» και φωτογραφία από την προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ομόνοια. 

Εκτός όμως από τον τίτλο και το κείμενο είναι γραμμένο σε άπταιστα ελληνικά! 

Διαβάστε το κείμενο των Financial Times Deutschland

«Σύσταση προς τους ψηφοφόρους


- Η Financial Times Deutschland (FTD) και η πλειοψηφία των Ελλήνων έχουν ένα κοινό συμφέρον:

Η χώρα σας πρέπει να παραμείνει στο ευρώ. Την Κυριακή γίνονται ιστορικές εκλογές, οι οποίες θα είναι καθοριστικές ακριβώς επ’ αυτού, αλλά και για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Νομισματικής Ένωσης. Γι’ αυτό η FTD κάνει σήμερα κατ’ εξαίρεση μία σύσταση στους Έλληνες ψηφοφόρους, κάτι που συνηθίζει πριν τις εκλογές για το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο και για το Ευρωκοινοβούλιο. Αγαπητές Ελληνίδες, αγαπητοί Έλληνες, φροντίστε για ξεκάθαρες πολιτικές συνθήκες. Ψηφίστε θαρραλέα υπέρ της μεταρρυθμιστικής πορείας και όχι οργισμένα κατά της αναγκαίας και επίπονης αναδιάρθρωσης. Μόνο με τα κόμματα που αποδέχονται τους όρους των διεθνών χρηματοδοτών, η χώρα σας θα μπορέσει να παραμείνει στο ευρώ.


Αντισταθείτε στη δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Μην εμπιστεύεστε τις υποσχέσεις τους, ότι δηλαδή είναι δυνατή η χωρίς συνέπειες καταγγελία όλων των συμφωνιών. Η χώρα σας έχει επιτέλους ανάγκη από ένα κράτος που λειτουργεί. Για την ομαλή διακυβέρνησή της συνιστούμε τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που κάνουμε με βαριά καρδιά. Η Νέα Δημοκρατία άσκησε επί δεκαετίες λάθος πολιτική και είναι συνυπεύθυνη για τη σημερινή μιζέρια. Παρ’ όλα αυτά η καλύτερη επιλογή για τη χώρα σας θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θέλει να γυρίσει πίσω τον τροχό της ιστορίας και σας βαυκαλίζει με έναν κόσμο που είναι εκτός πραγματικότητας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Μέρκελ:"Η Γερμανία δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνη της".
100 ημέρες διορία -στην όποια κυβέρνηση- δίνει η κ.Μέρκελ!Μετά "ξαφνικός θάνατος" ή παράταση

Πέταξαν έξω από το Γερμανικό κοινοβούλιο,βουλευτές που φορούσαν μπλούζες νεοναζί 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ