Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ,κάτω από 30% σε δημοσκόπηση.Και οι δύο μαζί εννοείτε!

19.04.2012 | 00:28
Λιγότερο από 30% συγκεντρώνουν μαζί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, σε δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC, που παρήγγειλε και δημοσιεύει αύριο η εφημερίδα «Το Ποντίκι», ενώ διαφαίνεται η πρόθεση των ψηφοφόρων να «στείλει» στη βουλή δέκα κόμματα.
 
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, οι 1.209 ερωτηθέντες ανά την Ελλάδα πρόταξαν τη ΝΔ με ποσοστό 17,5% και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 12%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 9%, το ΚΚΕ με 8,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 8%, η Δημοκρατική Αριστερά με 7%, η Χρυσή Αυγή με 4,5%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3%, ο ΛΑΟΣ με 2,5% και η Δημοκρατική Συμμαχία με επίσης 2,5%. Ποσοστό 11% συγκεντρώνουν οι απαντήσεις των ερωτηθέντων, που ψηφίζουν Λευκό ή Αποχή, ενώ οι αναποφάσιστοι φτάνουν το 8,5%.
 
Ως εκ τούτου, ως ιδιαίτερα δύσκολος στόχος εμφανίζεται η επίτευξη αθροιστικού ποσοστού 50% για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Η συσπείρωση των δύο κομμάτων είναι εξαιρετικά χαμηλή. «Μάχη» για την τρίτη θέση φαίνεται να δίνουν τρία κόμματα. Τέλος, από τη δημοσκόπηση καταδεικνύεται ότι έως και δέκα κόμματα έχουν κυμαινόμενες πιθανότητες εισόδου στη Βουλή επιβεβαιώνοντας την πολύμηνη τάση ρευστοποίησης του πολιτικού συστήματος.
  

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ