Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάει ΗΠΑ ο Σαμαράς

28.07.2012 | 00:28
Προσπάθεια να συνδυαστεί ένα πολύ μεγάλο επιχειρηματικό γεγονός  ελληνικού ενδιαφέροντος στην Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο με παρουσία του Πρωθυπουργού κ Αντώνη Σαμαρά βρίσκεται σε εξέλιξη.
Το γεγονός  είναι σειρά συναντήσεων που θα έχουν απο  9-11 Οκτωβρίου μια απόστολή ελληνικών καινοτόμων επιχειρήσεων με εκπροσώπους 250 περίπου αμερικανικών funds.Οι επιχειρήσεις θα εκπροσωπούν διάφορους τομείς της οικονομίας μας, όπως την γεωργία, την πράσινη ενέργεια, τον τουρισμό, τα τρόφιμα, την υψηλή τεχνολογία και σκοπός ,όπως ανέφερε ο  πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου κ.Γ. Γραμματίδης προκειμένου να θέσουν υπόψη των αμερικανών  καινοτόμα επιχειρηματικά σχέδια που αξίζουν να προσελκύσουν την προσοχή των χρηματοδοτικών οργανισμών.
Την αποστολή διοργανώνουν  το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο και το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, ενώ οι οργανωτές ευελπιστούν ότι θα η ελληνική επιχειρηματική αποστολή θα  συνοδεύεται  από υπουργούς, όπως ο κ.  Στουρνάρας, ο κ Χατζηδάκης,  η κ. Κεφαλογιάννη .<<Ελπίζουμε ότι θα είναι και ο Έλληνας πρωθυπουργός>>, δήλωσε στην ΝΕΤ ο κ Γραμματίδης.   
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ