Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάγκαλος και Διαμαντοπούλου σε γεύμα με μειονοτικούς.Εκεί και ο κ.Μάταντζη.

09.09.2011 | 00:56

 Μετά από πρόσκληση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα οι δύο μειονοτικοί βουλευτές, ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ, ο δήμαρχος Ιμπραήμ Σερίφ, και ο δήμαρχος Αριανών Ιμπραήμ Σερίφ. Στην συνάντηση ήταν παρούσα η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου και ο υπεύθυνος θρησκευτικών υποθέσεων του υπουργείου Παιδείας Γιώργος Καλαντζής.

Φυσικά δεν ανακοινώθηκε το τι συζητήθηκε σχετικά με την μειονότητα στην συνάντηση.Μία ερώτηση που πολύ θα θέλαμε να μας απαντήσει ο κ.Πάγκαλος ή η κα.Διαμαντοπούλου, είναι αν αισθάνοντα ενοχλημένοι απ΄ όσα κατά καιρούς έχει δηλώσει ο κ.Μάταντζη,που στη φωτογραφία διακρίνεται δίπλα στην υπουργό Παιδείας.Αντί να του τραβήξουν το αυτί τον καλούν και σε γεύμα.

Σε προηγούμενο δημοσίευμά μας είχαμε αναρωτηθεί γιατί ο πρωθυπουργός δεν υπενθυμίζει στον κ.Μάταντζη ότι έχει εκλεγεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και όχι στο τουρκικό. Καμία απολύτως αντίδραση,συνεπώς δικαιούμαστε να συμεπράνουμε ότι  η κυβέρνηση εγκρίνει τα όσα λέει ο κ.Μάταντζη στη Θράκη.

Και γι΄ αυτό βέβαια θα κριθεί από τους πολίτες της Θράκης,οι οποίοι στις τελευταίες τοπικές εκλογές έστειλαν μήνυμα στους ..."τουρκικούς" συνδυασμούς καταποντίζοντάς τους. Μόνο το ΠΑΣΟΚ δεν ...έλαβε το μήνυμα.Κάποια στιγμή θα το λάβει,αλλά θα΄ναι αργά.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ