Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάγκαλος:"δεν μίλησα στη ΧΟΥΡΙΕΤ". Ελεύθερος Τύπος:"Έχουμε το ηχητικό".

19.04.2011 | 17:10
Σκληρή κόντρα Πάγκαλου-Ελεύθερου Τύπου βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο αντιπρόεδρος υποστηρίζει ότι δεν είπε ποτέ όσα του αποδίδονται περί “τεμπέληδων Ελλήνων” στην εφημερίδα ΧΟΥΡΙΕΤ.

Από την άλλη από την εφημερίδα υποσηρίζουν ότι εκτός από τη φωτογραφία που δημοσίευεσε από χθες το Onalert,με τον Θ.Πάγκαλο να συνομιλεί με δημοσιογράφο της εφημερίδας,θα έχουν εντός της ημέρας και το ηχητικό της συνέντευξης.

Προς το παρόν ο κ.Πάγκαλος εξέδωσε μία πύρινη κατά του Ελεύθερου Τύπου αλλά και της ΝΔ ανακοίνωση:“Στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» (7/4/2011) ο πρώην Υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης της ΝΔ δήλωσε ότι ο Καραμανλής, έχοντας πλήρη συνείδηση για το τι ακριβώς συνέβαινε στην οικονομία, του έλεγε : «Άσ’ το γι’ αργότερα».

Μετά το 2007, όταν η οικονομία της χώρας διαλυόταν και τα δάνεια μαζί με το έλλειμμα αυξάνονταν εκτός ελέγχου, ο Τύπος, ακόμα και ο φιλικά προσκείμενος στη ΝΔ, αναπαρήγε διαρκώς την εικόνα ενός Πρωθυπουργού που προτιμούσε να συζητά και να ασχολείται με οτιδήποτε άλλο εκτός από το να πάρει τις αποφάσεις που έπρεπε.

Η μνημειώδης φράση «άσ’ το γι’ αργότερα», αποτελεί τον ορισμό της αναβλητικότητας, της άρνησης, εν τέλει, ενός ηγέτη να επιτελέσει το καθήκον του. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι Έλληνες δεν ήταν ποτέ ούτε αργόσχολοι ούτε νωθροί. Ήταν όμως, δυστυχώς, ο τότε Πρωθυπουργός τους και γι’ αυτό οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή.

Πάντως είναι ενδιαφέρον ότι ούτε ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει καλή εικόνα για τον προκάτοχό του, αφού στη Βουλή (1/4/2011) εν τη ρύμη του λόγου του, είπε ότι ο προηγούμενος Πρωθυπουργός είχε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Βεβαίως μετά η δήλωση διευκρινίστηκε αλλά οι εντυπώσεις έμειναν. Η αγωνία του να πάρει αποστάσεις από την «καταραμένη» πενταετία 2004-2009 της νωθρότητας, της διαφθοράς και της καταστροφής, τον έχει οδηγήσει να διασπάσει το κόμμα του, να ανεβάσει τα ποσοστά του ΛΑΟΣ, να έρθει σε ρήξη με τους «καραμανλικούς» και να συναγωνίζεται τους «Αληθινούς Φιλανδούς» σε αντιευρωπαϊκές λογικές και πρακτικές.

Ο «Ελεύθερος Τύπος» μέσα στο πρωτοφανές άγχος του να αποδείξει ότι παραμένει η «γνησιότερη φωνή» του Α.Σαμαρά στον Τύπο, κατεβαίνει ένα-ένα τα σκαλιά της ποιότητας και της αναγνωσιμότητας για να καταντήσει ένα ακόμα tabloid τύπου Bild”.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ