Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Α2

Παίζει "μαν-του-μαν" το Βενιζέλο ο Ανατολάκης!

14.12.2010 | 05:23
Από ποιο βουλευτή έχει βρει το ...μπελά του ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος; Μα από το Γιώργο Ανατολάκη του ΛΑΟΣ ,ο οποίος διέπρεψε με τη φανέλα του Θρύλου –ένας είναι ο Θρύλος- ως σέντερ μπακ.
Ο Ανατολάκης πρέπει να έχει φτιάξει καλό “δίκτυο” σε αστυνομικούς και στρατιωτικούς κύκλους και κάθε τόσο κάνει ...τάκλιν στον Θεσσαλονικιό και ΠΑΟΚτζή (;) Βενιζέλο.
Η τελευταία ερώτηση είχε να κάνει με το ΜΤΣ και το μέρισμα και από την απάντηση που έδωσε στο σκληροτράχηλο σέντερ μπακ και νυν βουλευτή ο Βενιζέλος ,μάλλον οι μερισματούχοι βγαίνουν ...οφ σάϊντ.
“Ο μέσος όρος εισροής στο ΜΤΣ από κρατήσεις μισθοδοσίας του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. για το μέρισμα ανέρχεται σε 1.900.000€ περίπου ενώ του Σ.Ξ. σε 2.550.000€”, είπε ο υπουργός Άμυνας ο οποίος μίλησε γενικώς για προσπάθειες που γίνονται για να λυθεί το πρόβλημα:
“Έχει καταβληθεί το μέρισμα του Δ΄ Τριμήνου του 2010 και καταβάλλεται προσπάθεια συνέχισης καταβολής για το 2011. Η καθυστέρηση πληρωμής του μερίσματος Δ’ τριμήνου έτους 2010 οφείλεται στην έλλειψη ταμειακής ρευστότητας του ΜΤΣ και πραγματοποιήθηκε την 27η Οκτωβρίου 2010 με κάλυψη ολόκληρου του ποσού από το Υπουργείο Οικονομικών. Όπως είναι γνωστό, ο οικονομικός απολογισμός του Μ.Τ.Σ. τα τελευταία έτη είναι ελλειμματικός και δεδομένου ότι το ταμείο αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας, γίνεται μεγάλη προσπάθεια ώστε να εξοφληθούν οι συσσωρεμένες υποχρεώσεις του”. Καλές οι προσπάθειες αλλά δεν γεμίζουν το ταμείο.


Tags: ΔΕΛΤΙΟ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ