Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παντού όπλα στη Λιβύη,αλλά "δεν είναι πρόβλημα",λένε οι κυβερνώντες

12.12.2011 | 00:01
Τα όπλα που εξακολουθούν να κρατούνται από τους λίβυους πρώην αντάρτες δεν αποτελούν "κανένα κίνδυνο" για τη σταθερότητα και την ασφάλεια της Λιβύης, δήλωσε σήμερα στο Νουαξότ, ένας ανώτερος αξιωματούχος του λιβυκού υπουργείου Άμυνας. 

   

"Αυτά τα όπλα είναι σε ασφαλή χέρια. Δεν αποτελούν απειλή για την σταθερότητα και την ασφάλεια της Λιβύης", δήλωσε ο Γιούσεφ Αχμεντ Αλ Μαγούς, γενικός γραμματέας του Λιβυκού Υπουργείου Άμυνας. 

   

Μιλούσε στο περιθώριο της συνόδου των υπουργών άμυνας των πέντε+ πέντε (Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Μάλτα και Πορτογαλία για τη Νότια Ευρώπη, και Αλγερία, Λιβύη, Τυνησία, Μαρόκο και Μαυριτανία για τη Βόρεια Αφρική ). 

   

"Όλοι οι επαναστάτες (πρώην αντάρτες της Λιβύης) τάσσονται ομόφωνα υπερ της παράδοσης των όπλων αυτών στο κράτος, μετά την απελευθέρωση της χώρας.

Η ζωή στη Λιβύη επιστρέφει σταδιακά στο φυσιολογικό", δήλωσε ο Αλ Μαγούς,ο οποίος εκπροσώπησε της χώρα του στη σύνοδο του Νουαξότ. 

    Επίσης, αντέκρουσε τους ισχυρισμούς περί της ύπαρξης "τζιχαδιστών και πιθανολογούμενων τρομοκρατών" στους πρώην αντάρτες και το Λιβυκό Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο (CNT). ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μάχες στη Συρία,συγκρούσεις στη Λιβύη

Χλιδή!Δείτε το βίντεο της έναρξης των Παναραβικών Αγώνων στο Κατάρ.Η Λιβύη με τη νέα σημαία

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ