Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παπούλιας:"Ε,όχι να πετάνε 100 μέτρα πάνω από το Καστελλόριζο"!

25.11.2011 | 06:34
“Δεν μπορεί να κάνουν υπερπτήσεις στα 100 μέτρα πάνω από το Καστελλόριζο”! Αυτό είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στη συνάντηση που είχε με τον ΥΠΕΞ Σταύρο Δήμα
Η συνομιλία που είχαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ΥΠΕΞ μπροστά στις κάμερες είναι ενδεικτική της ανησυχίας που υπάρχει όχι μόνο για την οικονομία αλλά και για τα ενεργειακά θέματα στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο,σε συνδυασμό με την τουρκική προκλητικότητα.Ο κ.Δήμας είπε στον Πρόεδρο ότι οι ενδείξεις από τις γεωτρήσεις στη Κύπρο είναι πάρα πολύ θετικές ,αλλά εκείνο που ενδιαφέρει είναι να υπάρξει σταθερότητα σ΄ ολόκληρη τη περιοχή. Ο κ.Δήμας επανέλαβε τη θέληση της Ελλάδας για καλές σχέσεις με τη Τουρκία.
Ο κ.Παπούλιας απάντησε ότι “δεν φτάνει μόνο η δική μας θέληση.Πρέπει να επιδείξουν και στα πράγματα καλή θέληση οι Τούρκοι.Δεν μπορεί να κάνουν υπερπτήσεις στα 100 μέτρα πάνω από το Καστελλόριζο”.

Ο κ.Δήμας παραδέχτηκε ότι δεν είναι μόνο οι πράξεις αλλά και οι δηλώσεις των Τούρκων εμπρηστικές,αναφερόμενος σε όσα δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος στο Λονδίνο.
Ο κ.Γκιουλ είχε δηλώσει για τη Κύπρο, ότι ένα μισό κράτος θα αναλάβει τη προεδρία μιας διαλυμένης ΕΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κ. Παπούλιας: Να μην επηρεαστεί η επιχειρησιακή δυνατότητα των Ε.Δ. Τι είπε στους αρχηγούς…

Δείτε ποιος κάθησε στη Προεδρική καρέκλα μόλις έφυγε ο κ.Παπούλιας! 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ