Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Α2

"Παραδημοσιογραφικοί εκβιασμοί" και κλειδωμένες λίστες μισθοδοτούμενων.

23.12.2010 | 05:14
Τελικά ποιοι είναι αυτοί που εκτελούν «παραδημοσιογραφικούς εκβιασμούς»,όπως κατήγγειλε οργισμένος στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας;

Δεν θα μάθουμε ποτέ. Ο κ.Βενιζέλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου ,ρωτήθηκε γι΄ αυτή του τη φράση και απάντησε ότι αναφερόταν «σε διεθνή ζητήματα»! Ειλικρινά αυτή η εκδοχή δεν πέρασε από κανενός το μυαλό. Ο κ.Βενιζέλος είπε ότι δεν θα γίνει πιο συγκεκριμένος γιατί «αναφέρομαι σε ζητήματα τα οποία αφορούν την αμυντική πολιτική της χώρας και το σχεδιασμό μας για τους εξοπλισμούς». Το μήνυμα πάντως όπως υποστήριξε ο κ.Βενιζέλος πήγε στους αποδέκτες.

Ίσως και να πρόλαβε να πάει αν και οι περισσότεροι απ΄ αυτούς που υποθέτουμε ότι «φωτογραφίζει» ο κ.Βενιζέλος ,δεν πρέπει να βρίσκονταν χθες στην εμβέλεια των πομπών του Real Fm.

Ένας βρίσκεται ήδη στις Γαλλικές Άλπεις, ο δεύτερος θα κάνει Χριστούγεννα στις Μαλβίδες,ο τρίτος πιθανόν και να τον άκουσε γιατί παραδοσιακά προτιμά το εξοχικό του στην Αράχοβα και ο τέταρτος σίγουρα έχει ενημερωθεί γιατί θα παραμείνει στην Αθήνα λόγω του μεγάλου πάρτι που οργανώνει και στο οποίο έχει καλέσει και δημοσιογράφους.

Όλοι οι παραπάνω ασχολούνται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με τους εξοπλισμούς εμφανιζόμενοι ως εκπρόσωποι χωρών που έχουν οπλικά συστήματα να πουλήσουν στην Ελλάδα.Δεν είναι η μοναδικοί βέβαια.

Ποιοι και πως ασκούν αν ασκούν "παραδημοσιογραφικούς εκβιασμούς";Όπως θα έλεγε και ο πρώην Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών Β.Βασιλάκος «δεν έχω βουλευτική ασυλία».

Ο μόνος που γνωρίζει –ελπίζουμε- τι ήθελε ακριβώς να πει είναι ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος,ο οποίος όμως δεν δείχνει καμία διάθεση να συνεχίσει να κρατά το θέμα ανοιχτό.
Έτσι θα παραμείνουμε στο σκοτάδι όπως έχουμε μείνει τόσα χρόνια και με τις «λίστες μισθοδοτούμενων δημοσιογράφων από το ΥΕΘΑ», που -όπως λέει η  διαχρονική φημολογία- ο κάθε υπουργός βρίσκει στα συρτάρια του αλλά που για καποιο άγνωστο λόγο πάντα μενουν εκεί για να μην τις βλεπει φως.

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ