Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παραίτηση Ζιαζιά: Επιχείρηση απαξίωσης του Α/ΓΕΣ από τους επίδοξους "βαρόνους" των ΕΔ.

25.07.2012 | 13:55
Επιχείρηση αποδόμησης του παραιτηθέντος Α/ΓΕΣ στρατηγού Κώστα Ζιαζιά,επιχειρούν οι ίδιοι ακραίοι κύκλοι που παρέσυραν την πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ σε απίστευτες μεθοδεύσεις στις κρίσεις των ΕΔ και προκαλούν πλέον τριγμούς στην τρικομματική κυβέρνηση. Μην ξεχνάμε πως η ΔΗΜΑΡ ,όπως είχε γράψει το  Onalert είχε προειδοποιήσει στη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης για το θέμα των κρίσεων. Στη ΝΔ δεν την άκουσαν.

Αμέσως μετά τη παραίτηση- χαστούκι του Ζιαζιά που έχει προκαλέσει θύελλα πρώτα απ΄ όλα στη ΝΔ, άρχισνα να κυκλοφορούν  απαξιωτικά για τον Κ.Ζιαζιά  σχόλια ,τα οποία τον κατατάσσουν πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ (!) και τον κατηγορούν ότι προκαλεί κρίση στο στράτευμα! Είναι οι ίδιοι ακραίοι πολιτικά κύκλοι οι οποίοι πληροφορίες αναφέρουν ότι λειτούργησαν εμπρηστικά όλες τις προηγούμενες ημέρες κάνοντας …υποδείξεις και εισηγήσεις στη πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ -τελείως εξωθεσμικά- για “φωτιά και τσεκούρι” στις κρίσεις και για “αποκεφαλισμούς στους “Αρχηγούς του Μπεγλίτη”. Όχι δεν πρόκειται για απόστρατους αλλά για κάποιους που επιχειρούν να εμφανιστούν ως “βαρόνοι” των ΕΔ  . Μέσα στη ΝΔ αλλά και εκτός αυτής,σε χώρους που έχουν τρόπους να "επηρεάζουν" πάντως τους "ακραίους" του κόμματος και να υποδαυλίζουν πάθη και μίση. Αυτό ακριβώς έκαναν τις τελευταίες εβδομάδες. 

Είναι προφανές ότι οι συγκεκριμένοι “βαρόνοι” των κρίσεων βρήκαν πρόσφορο έδαφος σε κάποια -όχι σ΄ όλα- γραφεία της Συγγρού αλλά και εντός ΥΕΘΑ,όπου όπως αποδεικνύεται είχαν πάρει πολύ ελαφριά το ενδεχόμενο να υπάρξει αντίδραση από τη στρατιωτική ηγεσία.


Το Onalert εδώ και πάρα πολλές ημέρες είχε γράψει για κλίμα παραιτήσεων,αλλά η ηγεσία του προφανώς πίστεψε ότι επρόκειτο για “δημοσιογραφικές υπερβολές”. Αντιθέτως δεν θεώρησε διόλου υπερβολικές τις ακραίες απόψεις που λέγονταν και γράφονταν όλες τις προηγούμενες ημέρες με στόχο την απόλυτη απαξίωση της στρατιωτικής ηγεσίας. Δεν έδωσε την απαιτούμενη σημασία,δεν τήρησε τα προσχήματα και τώρα καλείται να διαχειριστεί μια πολύ σοβαρή κρίση στο στράτευμα. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ