Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Αθλητικά

Παύλος μαινόμενος

11.11.2010 | 08:40
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έθεσε θέμα επιστροφής κάποιων χρημάτων που έβαλε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αγωνία για Σπυρόπουλο. Τα εισιτήρια με ΑΕΛ.
Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ και μέτοχος της ΠΑΕ με το σκεπτικό ότι η αύξηση ήταν 9εκ. ευρώ και την.... αποχή των Νίκα, Ξυλά, Πολέμη, ζήτησε να του επιστραφούν 350.000 από τις 800.000 που έβαλε στην τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Από την πλευρά τους, τα υπόλοιπα μέλη του εξήγησαν ότι η αύξηση με την χορηγία Βαρδινογιάννη ήταν 13εκ. ευρώ και το ποσό που έχει δώσει είναι αυτό που του αναλογούσε.
 
Ο Γιαννακόπουλος επέμεινε στην άποψη του, ζήτησε τα λεφτά πίσω, όμως, το θέμα θα συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ. καθώς απουσίαζαν τόσο ο πρόεδρος Νικόλας Πατέρας (βρίσκεται στο εξωτερικό) όσο και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.
 
Την παραίτηση του υπέβαλε στο Δ.Σ. ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Φάνης Βουτσαράς και έγινε αποδεκτή ομοφώνως. Τη θέση του στη διοικούσα επιτροπή πήρε ο Τζόνι Βεκρής και τα καθήκοντα του στη διεύθυνση της ΠΑΕ θα αναλάβει από τον ερχόμενο μήνα ο Δημήτρης Γόντικας.

 

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ