Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περί επιρροής Χρυσής Αυγής στο στράτευμα.Για όσους κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν

21.06.2012 | 11:53
Επειδή κάποιοι θέλουν να δείξουν ότι "δεν κατάλαβαν" και άλλοι προσπαθούν να κάνουν και μαθήματα Δημοκρατίας,θα κάνουμε μία επισήμανση σχετικά με το δημοσίευμα μας,περί διείσδυσης της Χρυσής Αυγής στις ΕΔ.

Ουδείς ζήτησε να διερευνηθεί ΠΟΙΟΙ ψήφισαν Χρυσή Αυγή.Αυτό που ενδιαφέρει είναι ΠΟΣΟΙ.Και όπως πολύ απλά προέκυψαν νούμερα για τους αστυνομικούς έτσι μπορούν να προκύψουν και για τους στρατιωτικούς.

Γιατί θα πείτε; Για να αναλυθούν τα αίτια που οδηγούν έναν αστυνομικό και έναν στρατιωτικό σ΄ αυτή την επιλογή.Όχι για να ...τιμωρηθεί.Αλλά για να γίνει κατανοητή η εκλογική του συμπεριφορά. Τόσο απλά.

Γιατί ειδικά για τη Χρυσή Αυγή θα πείτε κι όχι για τ΄ άλλα κόμματα.Γιατί πολύ απλά η οργάνωση της Χρυσής Αυγής όχι μόνο απορρίπτει λεκτικά τον κοινοβουλευτισμό αλλά από τα πρώτα δείγματα γραφής της θα επιχειρήσει να τον εξευτελίσει.Και αυτό δεν είναι επιτρεπτό από κανέναν.Πολύ περισσότερο από τις ΕΔ.

Και κάτι τελευταίο για όσους κάνουν μαθήματα Δημοκρατίας.Η οργάνωση του κ.Μιχαλολιάκου έχει πάρει μόλις 6%.Αυτό είναι το ποσοστό της .Υπάρχει ένα 94% που ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ Χρυσή Αυγή.Συνεπώς το 6% δεν θα κάνει άνω κάτω με το έτσι θέλω μια ολόκληρη χώρα.

Αυτά για όσους δεν καταλαβαίνουν.  

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ