Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περίεργη θέση του ΣΕΕ για το χαστούκι Κασιδιάρη

10.06.2012 | 00:05

Το κείμενο που ακολουθεί υπογράφεται από στέλεχος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας. Το κόμμα δεν συμμετέχει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου ,αλλά θα έχει παρουσία και παρέμβαση ,λένε οι άνθρωποί του.

Η θέση του στελέχους του ΣΕΕ,δεν γνωρίζουμε αν εκφράζει το κόμμα ή είναι απλά προσωπική του άποψη.

Μερικές παρατηρήσεις:

•Σχετικά με τα πολλά σχόλια που “εκθειάζουν” την “παλικαριά” του κ.Κασιδιάρη,πολλοί θα μπορούσαν να πουν ότι τα σχόλια προέρχονται από τα ίδια και τα ίδια άτομα.Μία “βόλτα” στο ιντερνέτ το αποδεικνύει καθώς δεν κάνουν καν το κόπο να αλλάξουν και το κείμενο.

•Κάπως υποβαθμίζει τη σημασία της πράξης αναφέροντας ότι το χαστούκι Κασιδιάρη “αντιπροσωπεύει το χαστούκι που πολλοί συμπατριώτες μας θα ήθελαν να δώσουν στους περισσότερους από τους επαγγελματίες ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, τους οποίους ο Λαός θεωρεί υπεύθυνους για την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα και αυτό είναι που φοβούνται περισσότερο”.Να μας συγχωρέσει αλλά οι Έλληνες πολίτες στη πλειοψηφία τους δεν αντιδρούν με τέτοιο τρόπο.Δίνουν πολύ ισχυρότερα “χαστούκια” όπως αποδείχτηκε.Και χωρίς βία.

•Τέλος είναι τουλάχιστον άστοχο να “εξισώνεται” η συμπεριφορά Κανέλη-Κασιδιάρη.

Η άποψη του στελέχους του ΣΕΕ

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Χώρας έσπευσε να καταδικάσει την απρεπέστατη συμπεριφορά του εκπροσώπου της ΧΑ στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η οποία αποτελεί πλέον 1ο θέμα σε όλα τα μικρά και μεγάλα ΜΜΕ της Χώρας μας και όχι μόνον, ενώ παράλληλα προκάλεσε και την επέμβαση του Εισαγγελέα.

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά η Πατρίδα μας εκτίθεται διεθνώς , συγκρινόμενη με κάποια τριτοκοσμική χώρα, με ότι αυτό συνεπάγεται την κρίσιμη τούτη περίοδο. Και μάλιστα με ευθύνη αντιπροσώπων του Ελληνικού Λαού.

Από τα σχόλια που διαβάζονται και ακούγονται 4 στους 5 συμπολίτες μας επικροτούν την ενέργεια του κου Κασιδιάρη και αναρωτιέται κανείς ΓΙΑΤΙ;
Πιθανότατα αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότεροι θεωρούν ότι στην Χώρα υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα, στα οποία όμως διαχρονικά δεν δόθηκε η αρμόζουσα δημοσιότητα και προβολή, από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και δεν προκάλεσαν την ίδια αντίδραση από τα διεφθαρμένα πολιτικά κόμματα.

Ως πλέον χαρακτηριστικά αναφέρονται οι αυτοκτονίες χιλιάδων συμπατριωτών μας, οι καρκινοπαθείς που πεθαίνουν αβοήθητοι, χωρίς φάρμακα, οι συμπολίτες μας που καταληστεύονται αβοήθητοι κάθε μέρα και αναγκάζονται να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και πολλά άλλα που θα μπορούσαν να μνημονευθούν.

Όπως είναι λογικό οι πολίτες αναρωτιούνται για ποιο λόγο δεν προβάλλονται εξ ίσου και αυτά τα θέματα, γιατί τα ΚΟΜΜΑΤΑ και ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ δεν δείχνουν την ίδια ευαισθησία για τα κατά κοινή ομολογία σοβαρότερα, αλλά ασχολούνται τόσο πολύ με το χαστούκι που εισέπραξε η κα Κανέλλη, η οποία σημειωτέον εκλέγεται περίπου επί μία 12ετία.

Η απάντηση είναι απλή. Το χαστούκι που εισέπραξε η κα Λιάνα, αντιπροσωπεύει το χαστούκι που πολλοί συμπατριώτες μας θα ήθελαν να δώσουν στους περισσότερους από τους επαγγελματίες ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, τους οποίους ο Λαός θεωρεί υπεύθυνους για την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα και αυτό είναι που φοβούνται περισσότερο.

Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι με την αντίδρασή τους για τις απρέπειες αυτές, που σαφέστατα είναι καταδικαστέες και δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πολιτική συμπεριφορά από ανθρώπους που εκνευρίζονται εύκολα, δικαίως ή αδίκως, για χαρακτηρισμούς πολιτικών τους αντιπάλων, επιφέρουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν και διακινδυνεύω και την πρόβλεψη ότι η ΧΑ σήμερα αύξησε τα ποσοστά της . Αλλά θα πρέπει επίσης να αναρωτηθεί κανείς τι θα έκαναν αυτοί οι υποψήφιοι σωτήρες της Πατρίδας, που μεταφέρουν τις συνήθειές του από το πεζοδρόμιο στα τηλεοπτικά πλατώ και αύριο στις αίθουσες του Κοινοβουλίου και στα εθνικά κέντρα επιχειρήσεων, εάν επρόκειτο να χειρισθούν υπεύθυνα ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
Η κα Κανέλλη και ο κος Κασιδιάρης, ως εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των Ελλήνων εκλογέων, με το ύφος τους και τη συμπεριφορά τους, δεν αποτελούν τίποτα άλλο παρά απτές ενδείξεις της βαθιάς παρακμής που διέρχεται η Ελληνική Κοινωνία.

Σαρήπαπας Ανάργυρος
Μέλος ΑΠΣ
 

 

ΣΧΟΛΙΑ